Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Razermazer

    őstag

    válasz Cybertrone #8524 üzenetére

    Teljesen igazatok van, de képzeljétek el, hogy mekkora kasszasiker filmet lehetne csinálni belőle egy jó producer, és rendező párosítással. Mind a két részéből elcsöpögtetve évenként. A sztori az verhetetlen, a környezet az 1 részben verhetetlen a 2-ő is jó végül is. Mindig el kell veszejteni valahogy az emberiséget. Ilyen volt a Skyline az ütött a kis költségvetése ellenére. Csak rövid volt vagy lehet így gondolták, beetetési fázis aztán kapjuk majd a második részt valamikor, ha megint lesz rá pénz.
    A mostani transformers 3 se lett rossz, kicsit bábáskodott benne Spielberg érzeni is, kemény 2-óra fordulatos akció sci-fi. Nem unod mert mindig van valami váratlan fordulat. De majd meglesitek moziban, én már megtettem nem bántam meg, megérte azt az 1000 forintot.
    Én sajnos megvettem eredetibe ezt a krízist, bár ultra akciósan még megjelenésekor jó volt tényleg, de újrajátszhatóság az tényleg ilyen évente talán egyszer előveszem majd, nem úgy mint az 1. részt. Off vége.
    De ebből is látszik, hogy a kártyáink tökéletesen működnek, mindenki használja nincs mit beszélni róluk, ezért valami másba vágunk bele mindig.

    [ Szerkesztve ]

    Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"

Új hozzászólás Aktív témák