Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
-Skylake- #85512 üzenetére
Nagyon valószínűtlennek tartom hogy egy jóféle planár vagy dinamikus otthoni fejhallgatónál jobban szólna egy állati drága fülhallgató. Ennyi pénzért kapsz egy Hifiman HE-1000-est, nézz utána. Focal Utopia-t is. Sőt még elektrosztatikust is Stax L700.
Valóban nem hallottam, de talán jobb is. A fülhallgató előnye hogy zsebrevágaható és mobil.
Olyan mint a laptop, sokkal gyengébb teljesítményű mint egy azonos árú asztali, cserébe könnyedén magaddal viszed.
Egyébként valóban kedvelem a Sennheiser márkát, ha gondosan választod meg a terméküket, mert nem mindegyik feltétlenül jó, akkor nem csalódsz. De nem vetem meg a más gyártók termékeit, van/volt jvc-m, koss-om, akg-m, sony-m egy yuin pk2-esem is van most. Maxell is
Biztos volt más is ami most nem jut az eszembe.
Szerintem befejezhetjük, tegnap trollkodtam egy kicsit, mert lepadlóztam az 1,2 millás ártól. Hajaj ha erre még rájön az ÁFA+VÁM még az unokáim is nyögni fogják a tia Fourté-t
-
darealkilla
aktív tag
Sziasztok!
Klasszikus earbud (nem bedugós) fülhallgatót keresek (a bedugós gyorsítja a fülem párévenkénti bedugulását), amire kis szivacsot is lehet húzni, mint a 90-es években
De nem nagyon van választék...
Lineáris hangja legyen, semmi kiemelés. Van nagy audio technika fejhallgató monitorom, de az nincs mindig a táskámban.
Egy ilyet találtam:
[link] (14,8mm driver)
Yuin PK3
Vannak még ilyen kivitelben jó cuccok? -
Laby
őstag
Sziasztok!
Meglehetősen "proli" kérdéssel érkeztem ebbe a topic-ba.
Van egy Apple Airpods-om.
Imádom a hangzását, ebből biztosan kitaláltátok hogy nincs egy nagy spíler fülem ehhez az egészhez.Asztali számítógéphez keresek olyan EARBUD (! az agyba dugósat nem tudom elviselni 10 percnél tovább) 3,5mm jack dugós fülhallgatót ami hasonlóan jó hangzással rendelkezik.
Gondolom sokaknak kevés ez a hangzás, nekem tökéletes hangzása van, nem cincog, nincs doboz hangja és tök jó basszus is van ahhoz képest hogy earbud.
Yuin69 és Piston füleseket próbáltam már, a Yuin nem volt rossz de nekem az Apple jóval jobbnak tűnik.Adná magát hogy egy iPhone fülhallgatót vegyek, de az újabbak már nem jack dugósak ugyebár, a régieknek meg nincs ilyen hangzása.
Számítógép alaplapi hangkártyáról lenne meghajtva, bár gondolkozok egy Creative Sound Blaster PLAY! 3 vásárlásán is.
Leginkább játékokhoz használnám, mert nem szeretem a nagy fejhallgatókat.Köszi!
-
Remus389
veterán
válasz
atti29 #81201 üzenetére
Már megtalált, tárgyalunk. Egész jó ajánlatot tett, és egy további ajánlatot egy (keveset) használt Sony earbud-ra, így lesz egy jól szóló Sennheiserem (javított), tartalékba meg egy old school Sony Earbud, tudjátok, az olcsó fajta de még az ami kellemesen szólt. Biztos mindenkinek volt olyan. Nem a maiakra gondolok, azok nem szólnak túl jól. Olyant használok most, legalább össze tudom vetni.
Különben earbud front az katasztrófa, aki az earbud-ot szereti valamilyen okból, és jobbfélét venne, nincsen jó ajánlat egyszerűen.
Talán az Apple féle, de abbahagyom mert kiröhögtök.
Ott a Yuin még, azok jól szólnak, de hónapok alatt széthullanak.
Szóval nincs normális earbud már, ez van.
A Sennheiser, a régi nagymester ebben (szerintem), se gyárt már earbud-ot, a honlapjukon néztem, leszámítva egyet de az felejtős és olcsó darab. Őket a hangzásukon kívül azért is szeretem, mert nálam egy átlagos füles pár hónapot ha kibír, 3-5 hónapot, a Sony-kkal is ez volt, meg kábé mindennel. A Sennheisereim nem elég hogy jobban szóltak sokkal, de mindkettő (MX880, MX475) közel két évet bírt nálam. Impresszív. Pedig ugyanúgy bántam velük.
-
törölt tag
válasz
MasterMind #79681 üzenetére
Az N40 egy tök jó füles, de olyan volt már több a topikban, így határozottan támogatnám az ötletet, hogy az iBasso-t próbáld ki, és oszd meg velünk is a tapasztalatokat
Most hirtelen a K3003 jutott még eszembe, amit ilyen összegekért lehet néha fellelni aprón, de abban is valószínűleg kevés lesz a basszus.
AeSDé Team: Ilyen kialakítással nem nagyon lesz már új a nap alatt szerintem. Ha esetleg megpróbálnál valami mást is, egy Yuin PK2 szintén belefér az árba, az is hasonlóan jó minőség.
-
válasz
#95763968 #78538 üzenetére
Idézet az összefoglalóból: "Ha mindenképpen earbud kialakítást keresünk, akkor a külföldről rendelhetőek a Yuin termékei, a VE MONK, Seahf F32 és Piston Earbud. Magyarországon kaphatók közül az AKG, Sennheiser, Sony termékei között lehet választani." Ez nem változott azóta.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
Latitude #78147 üzenetére
Hali
150s-t sokan szeretik a mélyei miatt, de úgy tudom elég nehezen hajtható és a középmagas kiemelése sokaknak már zavaró volt. A többit nem igazán ismerem/hallottam róluk. Ebben az árkategóriában mindenki a Willsound Mk1/Mk2(funabb karakter?)-őt isteníti. Személyes tapasztalatom nincs velük!
Úgy látom most az mk2 kifogyott, mk1 van.Bővebb információról szerintem magát a készítőt kérdezd, hogy mikor lesz mk2 vagy melyik fülese passzolna a te ízlésednek a leginkább. Ha kényelmesebb, kisebb méretű bud kellene, akkor valamelyik yuin shelleset venném(mint pl.a linsoul). Ha eddig nem volt gond a nagyobbal(15.4mm), akkor az is mehet.
Milyen műfajokat hallgatsz és milyen hangot preferálnál?úgy lehet könnyebb
-
válasz
breezer88 #78054 üzenetére
Mindhármat hallottam, nekem a Piston tetszik a legjobban hangzásban, de olyan óriási különbség nincs az Earpods-hoz képest. Ami már tényleg jobb az az 1More E1008, Hifiman ES100 (és valszeg a Yuin-ok, de azt nem hallottam).
Lehet, hogy eredeti, ahogy nézem Ebay-en is kb ezen az áron mennek az original, genuine jelzéssel lévők (én inkább ebay-ról vennék, ott ha nem eredeti sokkal könnyebb dolgod van a reklamáláskor)
-
breezer88
tag
válasz
kemcso #78053 üzenetére
Köszi a gyors választ!
A YUIN elképesztő drága, a VE MONK az egyár nagyjából a earpodsal ezért ezeket annyira nem erőltetném.
A másik 3-nak már jó az ára, sőt annyira jó, hogy nehéz elhinni, hogy tényleg megütnek egy korrekt szintet
Az utolsó 3asból ti melyiket ajánlanátok inkább? Próbáltátok már valamelyiket?
Illetve az akkor nem reális, hogy 3000 adnak earpods-ot a linkelt magyar webshopban? A sima pár dolláros koppintást adják 3 rugóért?
szerk: az rosszul írtam, hogy a VE MONK ugyanolyan drága, nekik persze vannak korrekt áru darabbjaik is! erre is vonatkozik a fenti kérdésem
-
törölt tag
válasz
szabakaa #76867 üzenetére
Yuin PK2 például, de mondjuk őszintén az ilyen earbudok nem fogják nagyon elérni az iem-ek hangminőségét, nem véletlen hanyagolja már a legtöbb (értelmes) gyártó.
darvinya: Nos, nem. A rendszer átveszi az irányítást, de ahhoz, hogy erről az adott app is értesüljön, kell neki a Phone jogosultság.
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
EyElEs?! #76257 üzenetére
Szia
Én ezt az EMX500-at próbálnám ki helyedben. Bár nem tudom milyen hangot preferálsz, de gondolom V karakter inkább a fülesből kiindulva. Ha valami kényelmesebb kell, akkor valamelyik Yuin shelles(nicehck féle pk2őt meg is tudom mutatni Bpn). Vagy ott van még a vido, ami filléres történet, de én nagyon kedvelem.
Esetleg HP 150s, de ez már csak erősítővel javallott és van egy kis középmagas kiemelése, amit sokan nem szeretnek. Persze ezek közül csak az első mikis, meg amit sheratan mond a Monk.
-
Laby
őstag
válasz
Krill77 #74813 üzenetére
14-ért tudom újonnan.
Akkor mit vennél?Mindenhol, külső fórumokon toplistás termék. Itt is többen dicsérték, és az itt mindenki által (valószínűleg joggal) nagyon dicsért Yuin trió is jóval kisebb pontszámokat kapott. Hozzáteszem szubjektív listán, de rajtad kívül mindenhol jókat olvastam róla.
Ha csak a márkával van gondod, azt elfogadom, csak ez így nem releváns a konkrét típusra nézve.
-
Miután több mélyet akarsz, mint a Sennheiserben van rossz az irány a Yuinokkal. Ezek magasan jobban szólnak de ez nem azt jelenti, hogy több bennük a mély, hanem hogy az Sh mocsaras, mindenre ráülője helyett pontosabb (de kevesebb) van benne. Plus van közép és magas is (earbud mértékkel)
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Egy picit vissza az Earbud témára.
Futja Yuin PK2-re ha úgy van.
Van annyival több hozzáadott értéke egy PK3-hoz képest, mint amennyivel drágább, vagy nem érdemes rákölteni azt a pluszt?
Több mély esetleg van benne?Ha esetleg nincs, akkor PK3/Apple iPhone fülhallgató/Sound Magic E30 közül magasan a PK3 a befutó?
Remélem tudtok segíteni, mert összevagyok zavarodva, és még nem látom a fényt.
Kösz, Üdv,
Bence -
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Olvastam a bevezető, de ennek ellenőre szeretnék egy kis segítséget Tőletek.
Earbud fülhallgatót keresek, nem tudom elviselni a fülbedugósat hosszabb távon bazi kényelmetlen nekem.
Tudom, hogy az Earbud-ból nehezebb kihozni basszust, és szép hangot, de még is a kényelem az elsődleges nálam, és így csak az Earbud jöhet szóba.A bevezetőben említették a Yuin, Ve Monk, Seahf és Piston, vagy akár itthon AKG, Sennheiser, Sony termékeket is.
Van aki ezek közül megelégedéssel használ 1-1 konkrét típust, és tudna róla írni néhány sort?Korábban vásároltam egy Sennheiser MX 375 fülhallgatót, de hogy egyetértsek az utólag olvasott bevezetővel, a Sennheiser olcsó kategóriája eléggé gatya. Nagyon gyengén szól. Szóval ezt szeretném lecserélni egy jobb fülhallgatóra.
Felhasználás: Zenehallgatásra, játékokra, és filmezésre használnám.
Ár: 15-20 ezer a tető, és használtat nem szeretnék vásárolni.Köszönöm előre is!
Üdv,
Bence -
törölt tag
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Pont a napokban gondoltam rá, hogy ha tönkre megy a Sony mdr e828 fülesem, nem tudom, hogy honnan szerzek normális ear bud fülest. :/ A Yuin annyira nem jön be, pedig nem rossz. De valamiért a Sony már 14 éves korom óta kísér, és mindig tetszett a hangja. A Xiaomi Piston jobban szól pl. ez tény, de nem tudom elviselni az agyba dugós kivitelt.
Ezért kérdezném, hogy ear bud fülesek közül, ez a típus hozhatja a fent említett minőségé hangzásban?A többi ajánlott márkát addig megnézegetem, de félek kísérletezgetni. :S
-
törölt tag
Ilyen egybe megoldásból kb ezek az olcsó kínai vackok vannak, amik gyanítom, hogy olyan hangminőséget tudnak, hogy inkább hallgatnék autóroncs szeletelést láncfűrésszel, mint azokat. Illetve ott vannak a drágák, mint a Bose (bár az is szilikonos illeszték, de nem megy úgy be a fülbe, hanem kvázi earbud kialakítás), meg az Airpods, de ezek árban jócskán meghaladják az általad elvárt szintet.
A kritériumaid alapján én néznék egy normális earbud fülest (Yuin PK2 - PK3, Piston vagy 1more earbud, stb), és hozzá egy BT adaptert. Ha szifonnal használnád, akkor ugye az aptX nem lényeg, mert úgysem támogatja a telefon. Ilyen adapterből az Avantree, Sony, Jabra csinál használhatókat például.
Viszont ebben annyiban nagyobb a rizikófaktor, hogy ugye több elemből válogatod össze az egészet, és nem olyan egyszerű kipróbálgatni vásárlás előtt, ha erre lenne igényed.darvinya: Azért az olyan hülyeségeket, hogy egy iphone árának 5% az anyagköltség, szerintem nem kellene terjeszteni
Ha legalább minimálisan próbálnál olvasni a témában, nem csak hasra ütés szerűen tippelgetnél... Most az olyan dolgokról már ne is beszéljünk, hogy a nyersanyag költség ugye nem képviseli a termék értékét, mert ha neked odaadnám az alapanyagot, akkor esélyesen egy használható telefont nem tudnál összerakni belőle, nem hogy egy szifont. Van gyártási költség is, logisztika, adók, szoftverfejlesztés, terméktámogatás, marketing, stb, amik jelentős része ráadásul nem Kínában lép fel, így nem is lehet az olcsó munkaerőre fogni.
Hasonlóan a füleseknél is. Vannak olyan márkák, amik hírnévből élnek, pedig gyárthatnának nagyon jó termékeket is, de nem mind ilyen. Ott is sok egyéb költség van, és az ilyen filléres ipari hulladékot teljesen értelmetlen belekeverni az ajánlható termékek közé. -
fericske
addikt
válasz
Narakh #70740 üzenetére
Azért alakul a dolog a hordozható kategóriában. A múlt hétvégi "randalírozásban" a szokásosnál több vezetékmentes fülest, adaptert próbálgattam - mert egyre nagyobb az igény rá - és meglepetésemre alig találtam olyat ami nem tetszett volna hangra, és még az árazás sem vészes.
Bővebben majd ha végre rászánom magam az íráskodásra...(#70739) oba
Amit szeretnél, olyan nincs abban az ársávban. Arany árban talán össze lehet hozni egy Yuin PK1-et egy masszív erősítős bluetooth adapterrel. -
Piston earbud, Yuin, VE Monk kb, amit hallottunk és earbud szinten viszonylag jól is szól, illetve ott a Hifiman ES100 is, csak ez utóbbi igen forrásigényes, átlag telefonról sehogyse szól.
#69244) skt összefoglaló?
(#69243) Aksomatic Sm E10 jó választás lehet, a gombok amúgy se biztos, hogy működnének (biztosan csak a gyári megy, miután nincs szabvány, minden gyártó más)
-
törölt tag
válasz
phoenix1989 #68454 üzenetére
Earbud fülesekből nincs már akkora értelmes választék sajna. Ott a 1More EO320 earbud például, ez nem olyan rossz, de számomra kényelmetlenebb volt a hallójáratba illesztősöknél. Illetve a Yuin PK2 is jó, de az nem hiszem, hogy annyira V karakter.
-
törölt tag
Az iM50 szerintem kicsit tompa, sok benne a mély, ezért a magas tartomány nem érvényesül annyira. Nekem ezért nem igazán tetszett a hangja, de ha valakinek kifejezetten a több mély kell, akkor egy jó alternatíva lehet.
Elképzelhető, hogy nem gyártják már. Ott az iM70 is, hasonló felépítéssel, csak drágábban.pucz: Tulajdonképpen csak pozitív dolgokat írtál róla, minden tekintetben bejön, de akkor miért nem éri meg az árát?
Chal: Én sportra egy SBH20-at használok, ez ilyen gallérra csíptetős kis egység, és abból jön egy 20 centis kábel a füledig. Szerintem kényelmes kialakítás, semmilyen sportnál nem zavart eddig. Illetve vannak még ilyen Awei meg QCY fülesek, aminél igazából csak a két fülbe dugható rész és egy összekötő kábel van. Ezek kevesebb ideig bírják, de azért 2 órát ezeknek is menniük kell. A hangjukat nem ismerem, de a topikban keresgélve találsz róluk véleményeket.
AeSDé Team: Normálisabb earbud az a VE Monk például, a Piston earbud, illetve Yuin PK1-2-3.
-
-
törölt tag
Talan ebben a topicban olvastam, ami nagyon megmaradt bennem. Valaki azt irta, hogy mobil eszkozokhoz 50 ezerig nem tud jobbat a GR07-nel. Feltelezem ezt az illeto ugy gondolta, hogy amp/DAC nelkuli hasznalatra. Ha en egy olyan notebookhoz vennem, amiben Conexant CX20561 audio talalhato (2008-as) es nem tervezek hozza kulso DAC-t, akkor ertelmetlen penzszoras egy ilyen fules? Egyebkent volt mar GR06 es GR07 Classic-om, de eladtam oket. Mindketto kellemes emlekeket ebreszt, a kulonbsegekre viszont mar nem emlekszem. Foleg, hogy amikor eladtam a GR06-t honapokkal kesobb vettem meg a GR07-t. Az ajanloban lattam egy oldalt, ahol furcsa mod van meg GR06 £40-ert, mikor mar reg nem kaphato. A Conexant CX20561 audio feltetelezett gyengesegei melle inkabb csak ilyet vennel? Teljesen mas kiepites, de gondolkozom Yuin PK3, PK2 vagy Koss KSC75-ben is.
Ha semmikeppen sem gondolkozom nagy fejhallgatoban mi adja a legjobb hangot? Earbud, IEM vagy portable headphone? Utobbinal pl. a PX100 es KSC75 fajtaira gondolok.
-
szentkuti11
addikt
válasz
Freeman007 #61014 üzenetére
Yuin PK3-at nem hallottam soha, viszont alapjában véve nem vagyok túl jó barátságban az earbudokkal, lehet, hogy ez érződik az íráson. Arra emlékszem, hogy a HiFiMan ES100-nak azért jóval részletesebb és kellemesebb hangja van, mint az EP30-nak, viszont a mélyet mindegyikből nagyon hiányolom. In-ear fülhallgató, vagy egy kisebb, hordozható fejhallgató nem jöhet szóba alternatívaként?
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Pár hónapja sikeresen tönkretettem a Yuin PK3-as fülesemet. Akkoriban nem úgy alakultak a dolgok, hogy hiányozzon, nem sokat hallgattam zenét, viszont mostmár lenne rá lehetőségem. Néhány napja olvastam szentkuti11 irományát és sikertelen javítás esetén mint alternatív lehetőségként merült fel.
Van-e valakinek tapasztalata yuin pk3 és soundmagic ep30-cal? Mennyire különböznek hangzásilag? Melyik a jobb ár-érték arányú füles? -
törölt tag
válasz
Piftuka #60407 üzenetére
Szerintem átlagos (IEM-nél általában M-es illesztéket használok), de earbudból eddig az Earpods volt az egyetlen igazán kényelmes az utóbbi időben, ami a fülemben járt. A Monk még használható, de biztos vagyok benne, hogy 10-20 perc után kezdene nyomni, ezért én nem tartom saját használatra alkalmasnak az ilyen kialakítású cuccokat. A Piston earbudot nem is tudtam úgy betenni a fülembe, hogy a két oldalt egyformának halljam.
Yuint nyilván azt veszed, ami neked belefér pénzben. A PK3 a legolcsóbb, a PK2 jobb hangú, de drágább, a PK1 meg a legjobb közülük és az is a legdrágább, viszont ez utóbbi már 150 Ohm impedanciájú, szóval azt nem fogod tudni nagyon telefonról hallgatni.
-
válasz
Piftuka #60407 üzenetére
Értem én, hogy nagyon körül akarod járni a témát de a kérdéseid legalább fele olyan, amiket te is meg tudod találni a választ akár ebben a topicban (jobb felső sarok, kereső) akár a neten. A Yuin árait az ebay-en meg lehet nézni, a Piston Earbudról rákeresel itt a topicban ott vannak a vélemények, vagy olvasgatsz a neten. Ne szolgáltasd már ki magad ennyire
Másrészt meg tök igaza van (#60408) Dave™-nek: ez nem csak a száraz adatokról szól: itt szubjektivitás van, zene van. Ami A-nak tetszik B-nek lehet nem. Nincs olyan füles, ami mindenkinek tetszik, nem tudsz általánosan egy átlagot vonni, nem lesz olyan amire mindenki azt fogja mondani: igen Piftuka, ezt vedd meg (nem ismerjük az ízlésed, azt se tudni mennyiért akarsz venni, IEM vagy earbud, milyen zenét hallgatsz, milyen a hallásod stb.). Ahhoz, hogy megtaláld a neked megfelelőt próbálgatni kell az meg nem megy tudatosan. Vagy megveszed az első ajánlást és boldogság van vagy keresgélsz
-
Piftuka
veterán
válasz
#16820480 #60398 üzenetére
"A Monkot nem lehet folyamatosan kapni, a Xiaomi meg nekem sehogy nem illett a fülembe, pedig összeserelési minőségre az a legjobb."
Mekkora méretű fülkagylód van?
A Xiaomi earbud kapcsán más is tapasztalta ezt?
"Amúgy kerettől függően PK3 vagy PK2 is lehet."
Azt mondod "is"? Miért, eredetileg melyik modellre gondoltál? És melyik Yuin modell milyen árkategóriájú?
-
Piftuka
veterán
válasz
#16820480 #60355 üzenetére
"Egyébként már nem emlékszem a beszélgetés elejére pontosan, de a Yuin nálad miért esett ki?"
Mert akkor még első sorban a nővérem számára kerestem karácsonyi ajándéknak egy fülhallgatót, és csak magyar beszerzés jöetett szóba.
Most viszont hogy neki megvettem a Sennheiser MX-375-öt, és mivel magam számára végül nem vettem még fülhallgatót, szóba jöhet a külföldi beszerzés is.
(Bár még soha nem rendeltem így.)
A Yuin PK3-at ajánlottad... Miért éppen azt? Egyébként olvastam, hogy ezt gyakran hamisítják. Honnan érdemes rendelni, és hogyan győződhetek meg a vásárlás előtt arról, hogy nem hamis?
Illetve az még a kérdésem, hogy a már említett VE Monk és Xiaomi Duomi 1More earbud fülesekkel összehasonlítva milyen különbségek vannak? Melyikre milyen hangzás, hangminőség, illetve hangkép jellemző?
-
törölt tag
Gratulálunk nekik, sikerült végre lemásolni a Beats BT fülesét
Mit is vártunk a kínaiaktól...
Piftuka: A Xiaomi a 1more füleseit forgalmazza saját név alatt.
Egyébként már nem emlékszem a beszélgetés elejére pontosan, de a Yuin nálad miért esett ki?
f4lcon: Annyira nem jó azért az LZ füles
Majd lesz helyette másik. Én most az Audiosense AS20-ra kattantam rá. Árban a fele.
Amúgy mi, ajánlott fülesek keresése? Azt hittem csak sörözni megyünk...
(Ehhez képest senki nem ivott jóformán sört.)
-
törölt tag
válasz
Piftuka #59899 üzenetére
Az EX110 szörnyő füles, de a ráírt frekvenciatartományokat amgúy sem érdemes nézni, azt a marketing csapat írja, nem a mérnökök, és általában kevés köze van a valósághoz.
Ha nem szereted az IEM-eket, és nem lennének kényelmesek, akkor feleslegesen nézelődsz, főleg az ilyen olcsó szarok körében. A MM kínálata ilyen téren nagyjából azonos a Spar meg sarki vegyesboltéval. Viszonylag olcsón earbud és egész jól szól például az Apple Earpods, illetve Yuin PK3 (külföldről). IEM-ből meg az ES18 egy normális választás, ha mondjuk nem akarsz külföldről rendelni Pistont, vagy KZ fülest. Hangban ezek sokkal jobbak, mint azok, amiket linkelgettél, hacsak nem a szétfolyó, mocsaras és puffogó basszust szereted hallgatni az összes többi tartomány helyett. -
válasz
benjonino #59509 üzenetére
Earbudban szerintem jó az az Earpods, amit kinéztél, androiddal is megy (amelyik az apple szabványát használja: a mostani többség, lásd összefoglaló), az aprón szokott lenni eladó, sztem 5e környékén éri meg.Külföldről a Yuin is jó még pl.
A kolléga által javasoltat nem ismerem. -
törölt tag
-
válasz
inf3rno #57640 üzenetére
Ha nem követed az utóbbi 5-10 évben a dolgokat, akkor hogy tudod nagy biztonsággal azt ajánlani, hogy ezek a jók most is? Mert nem jók, ár/érték arányban nagyon elment mellettük a piac, megjelent a sok kínai márka, akik hangban jobbat nyújtanak.
Neked is javaslom az összefoglaló elolvasását, nem véletlenül van ott. Sennheiser/AKG NEM ajánlott.Earbud: na ott nincs választék nagyon, kihalóban van. Ami viszonylag elfogadhatóan szól az az Apple earpods (az eredeti). Külföldről a Yuin pl, aminek jó hangja is van
-
válasz
RetepNyaraB #57048 üzenetére
Tökéletes meglátás
(#57027) deva futáshoz az earbud nem lesz az igazi, sőőőt. Az earbudok kihalóban vannak, az izolációjuk többnyire rossz, így a hangjuk is úgy általában az IEM-ek alatt vannak. A Yuin PK3-at jó hangúnak mondják, esetleg SoundMAGIC EP20, Xiaomi 1MORE. De ezeket nem hallottam, így csak tippek.
-
szaya
tag
Hali!
Úgy tűnik elhalálozott a Sennheiser MX980 fülesem. (megrántottam a kábelt, és eltűnt a hangkép fele kb. szerintem megszakadt benne valami)
Az lenne a kérdésem, hogy vajon lehet -e javítani, vagy felejtsem el, és nézzek valami mást?
Az a gond, hogy earbudban nem nagyon van választék, IEM -ből meg nem igazán találtam olyat ami kényelmes lett volna, és legalább úgy szólt volna mint az MX980.
Piston 3 mat próbáltam utoljára, de néztem sennheisert, Xears -t meg még párat ami fogalmam sincs mi volt. Próbáltam Yuin PK -t is de abból kimaradt a basszusMerre érdemes keresgélni vajon?
Felhasználás: All round, kocsiban hallgatom egy Presi 2 vel hajtva.Üdv: szaya
-
törölt tag
válasz
tipuka #56232 üzenetére
Az összefoglalóban kitértünk rá, hogy ezt miért lesz nehéz realizálni. Basszust akkor tudsz kapni earbudból, ha rendesen beékeled a füledbe, akkor meg nyomni fognak, legalább annyira, mint egy IEM. Amúgy ilyen árban ott az Earpods meg Yuin PK3 esetleg, ezek még elfogadhatóan szólnak, de ha tényleg dögös basszust szeretne, akkor még egy Piston is jobb lesz bőven ezeknél.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Az összefoglaló aktuális ma is, vagy régebben frissült?
Konkrétan erről szeretnék érdeklődni, hogy van-e valakinek tapasztalata vele?
Páromnak iPod Touch 2.5G készülékéhez szeretnék venni egy normálisabb in ear-t, de mivel én ear bud fan vagyok, nem igazán tudok neki segítséget nyújtani.
Az itteni ajánlásokat megfogadva egy Yuin PK3-asom van. Ennek a színvonala tökéletes lenne in ear változatban neki. Sajnos az eBay-es rendelés most nem igazán játszik, mert augusztus hó végéig be kell szereznem, és azok nem biztos hogy megérkeznek addigra. A fülekben való illeszkedés hogy működik? Látom hogy van kisebb illetve nagyobb szilikon. Ezek szolgálják azt hogy a különböző formákat belepasszintsuk a fülbe? Vagy ez a hangzásvilágon változtat?
Előre is köszönöm a válaszokat.Szerk.:Most látom hogy a Sennheiser nem ajánlott alsó szegmensben.
-
Idézet az összefoglalóból:
"Ez a kialakítás kezd eltűnni a piacról, azért sajnos nem is akkora a választék a minőségi termékek közt. Amennyiben nem feltétlen szükséges valamilyen okból (pl egészségügyi), úgy érdemesebb az IEM-ek közt nézelődni. Ha mindenképpen earbud kialakítást keresünk, akkor a külföldről rendelhető Yuin elég jó minőséget képvisel, illetve a Magyarországon kaphatók közül az AKG, Sennheiser, Sony termékei között lehet választani."
Annyit teszek még hozzá, hogy sztem 5e körül az Apple Earpods egész jól szól (persze csak az eredeti, és ennél drágábban már nem nagyon éri meg) -
MCGaiwer
addikt
Tudtok-e kézzelfogható (füllel hallható) különbségről a Yuin PK2 és PK3 között?
Annyira nem vagyok otthon a témában (mondjuk úgy, hogy egyáltalán), ezért nehezen tudom összehasonlítani a neten található véleményeket. elsősorban telefonról és PCről hajtanám. Ajánlottak valahol ebayről DIY moddolt PK2-t, amiről nem igazán tudom, hogy mégis mi (kábelt láttam kicserélve). -
törölt tag
válasz
MCGaiwer #55411 üzenetére
Apple Earpods, Yuin PK3, meg még volt valami itt a topikban, csak elfelejtettem a nevét, de akinek volt, szúrt be képeket is róla pedig.
Tulku: Alapvetően szerintem a belépő kategóriánál amúgy sem arról megy a vita, hoyg fátyolosabb, vagy ilyen-olyan a hang, mert ezek eléggé egy kaptafára mennek. Ha lenne más, ami ajánlható, akkor bekerülne az is a listába, akár strapabírás és elfogadható hang kombinációval, de mostanában nem nagyon volt újdonság, amit többen kipróbáltak volna. Olyan meg nem lesz ajánlott, amit egy ember hallotta, akinek ez a második fülese életében, és 3 oldalas ódákat zeng róla a fórumon/logouton, mert (anélkül, hogy meg akarnék bántani bárkit is) ez nem igazán számít mérvadó tapasztalatnak.
AGE-T: Az a CIEM változat, de van universal is belőle, olcsóbban
-
fericske
addikt
válasz
MCGaiwer #55416 üzenetére
Nekem volt az olcsóbb earbudok közül mindhárom márkából amit írtál (20-45 GPB), egyedül az ezek közül legolcsóbb Sony-val voltam kibékülve hangilag, plusz kényelemre is, de ezt már nehéz beszerezni, egy Sony shopban 20 pénzért vettem, az Amazonon £8-ért, most meg már csak az Ebay-en láttam 90-100 fontért
Tippet adok arra én mivel próbálkoznék be most, személyes tapasztalatom nincs ezekkel: SoundMAGIC EP30
Véleményt keveset találni róla, de az mind pozitív, az ep10 és 20 felé is.
YUIN PK2
A legendás hírű YUIN PK1 kisöccse, szintén jó véleményezéssel.
A Soundmagic basszus terén erősebb lehet, ameddig a Yuin térrel, középpel és részletekkel nyújthat többet az előbbinél.Ami érdekes lehetne a Piston után a Xiaomi 1MORE earbud, de annak elég rossz hangja van a vásárlói visszajelzések után. A HISOUNDAUDIO PAA-1PRO jó hanggal, de csak 1-2 hónapos élettartammal van jelen a piacon szinte minden tulajdonos visszajelzésére hagyatkozva.
-
-
raven12
senior tag
Valaki Yuin PK3-ról beszélt itt nemrég, hátha ez hasznos:
[link] -
Šolaire
veterán
válasz
Constantin77 #51605 üzenetére
Feltétlenül írok😊 nagyon megtetszett ez a yuin már csak az a kérdés Melyiket bírja meghajtani a teló de szerintem a külföldi fórumok megadják a választ.
-
Constantin77
csendes tag
válasz
Šolaire #51584 üzenetére
Az mx 880 mint irtam mély kimelt. Ami nem lenne baj de ezt úgy éri el hogy monjuk egy dob leütésnél nem akkor jallgat el mint az igazi hangszer megszóllalásakor hanem leng még kicsi. Mérési eredményeknél ezt az impulzus válasz görbe mutatja minnél hamarabb lecseng annál jobb.
Ebben jobbak a sztatikus, vagy nem dinamikus membránnal működő megoldások. Cserébe nehezebb belölük mélyet kicsikarni.
Az mxen van egy hangerő szabályzó már az elején roszz volt recseg valamikor nem szól mindkét oldal, érezhetően rontja a sztereót mert nem egyformán hangos. Ne vegyél mx-880-at. Mint írtam a rég megszünt AKG még jó volt de nincs hejette másik ebben a kategóriában.Yuin ből két opciót látok ha nem akarsz plusz fejhalgatóerősítőt :
Pk3 , Ok2 -
contaxg
veterán
válasz
szentkuti11 #51370 üzenetére
Ez a Vsonic nagyon rút szegény.
A Yuin tényleg jó, csak kell egy mélylevegő és három kereszt vetése, mert nem vmi bizalomgerjesztő a kivitele.
-
-
törölt tag
válasz
spider23 #51154 üzenetére
Sony SBH20 az ilyen körül kell legyen árban.
Teki1986: Nincs olyan füles, aminek nem törik el a vezetéke, ez teljes képtelenség, és nem is érdeke a gyártóknek mellesleg. Azt tudod csinálni, hogy vigyázol rá, tokban tartod, nem csak begyűröd a táskába, zsebbe. Nekem még egy fülesemen sem tört meg a vezeték, amióta odafigyelek rájuk. Illetve ott a vezeték nélküli megoldás, csak az sem tökéletes, kell várni pár másodpercet a csatlakozásra, külön le tud merülni, stb.
Ráadásul az earbud fülesek megint nem nagyon vannak olyanok, amiben jó a basszus is, ez a kialakításból adódik. De ha mindenképpen earbud kell, akkor kb elérhető árban az Earpods és a Yuin PK3 van. Illetve a Soundmagic EP30 talán. De ezek sem atombiztosak, muszáj lesz vigyáznod rájuk.DiceBlade: Nézd meg az összefoglalóban levők közül melyik tetszik az 5 ezres kategóriában.
-
bozont
veterán
Üdv
Anyunak kellene fülhallgató egy Lumia 735 mellé. Az IEM kialakítás nem jön be neki. A topicot olvasva 3-4 verzió jöhet szóba, EP20 és 30, Apple Earpods és Yuin PK3. A kérdésem, hogy valaki próbálta már esetleg ezek valamelyikét egymás mellett? Melyik lenen a legjobb vétel?A másik meg, sajnos a VSD1 nem jött be igazán, abból a szempontból hogy nem marad a fülemben. A kialakítás miatt ráül arra a kis bütyökre (vagy hogy hívják, azt a kis különálló porcrészt) és nem tudom eléggé mélyre nyomni. Fejhallgatóra akartam váltani, de talán még egyszer megpróbálnék egy jobb fülest, egyenes kábelvezetéssel.
A kérdés, hogy 10-20e Ft-os kategóriában mit ajánlotok? Az összefoglalóban a legtöbb ilyen fül feletti elvezetésű, és az ATH-CKP500 kialakítása is érdekes. Nem biztos hogy próbálkoznék így látatlanba vele. Esetleg RE-400, de ez a minőségi probléma mit takar pontosan?
A kiegyenlített hangképet szeretem a legjobban, bár mondjuk a VSD1 hangja is tetszik a V karakter ellenére, szóval attól sem zárkózom el. Egy Xperia SP-vel használnám. -
törölt tag
válasz
#69059072 #50490 üzenetére
Nekem van Earpods, egyáltalán nem kényelmetlen, és egyáltalán nem átmenet, hanem simán earbud kategória, csak annyi a történet, hogy kicsit ovális alakja van, és nem az egész előlapján van a hangszóró rács, hanem csak az ovál egyik csúcsában a hallójárat felé, és még van egy-két apró kivásgás rajta, hogy szabadabban áramolhasson rajta a levegő. Szigetelni szinte semmit nem szigetel, és nem is torlaszolja el a hallójáratot, így az earbud minden kritériumának megfelel, vállalható hanggal.
Mást sajnos csak külföldről rendelőset tudnék mondani (Yuin például elég híres a hangjáról), de annyira nem próbálgattam ez a kategóriát, amióta IEM füleseim vannak.Egyébként még egy nem annyira szigetelő fejes is megoldás lehet, valami könnyebb darab utcára, de az a baj, hogy ha utcán nem szigetel, akkor nemhogy a részleteket nem fogod hallani, meg a 24 bitet, hanem magát a zenét sem. Persze mondjuk egy falusi utcán még talán, de mondjuk egy városin már nem.
-
válasz
dragonfx #49812 üzenetére
Azt kéne elfogadni, hogy attól, hogy neked névtelen (pl Yuin, Vsonic és pl a Westone-ról ne is beszéljünk) az még nem az.
Valszeg döngeni mind fog (a vacakok), de se közepe se teteje nem lesz (és még a mély minősége is kritikán aluli)Yuin csak ebay-ról.
Apple earpods az szépen szól, márkás, earbud is hajrá.
-
törölt tag
válasz
Levmen #49801 üzenetére
Olcsó és ütős? Hmm, mondjuk egy kalapácsot?
Egyébként az összefoglalóban levő fülesek nem tetszenek?dragonfx: Az egyetlen earbud, amit hallottam, és normálisan szól, az az Earpods, használtan olyan 4-5 körül lehet kapni elvileg. Meg ott a Yuin. Az a kettő, amiket linkelsz, hát, nem fűznék sok reményt egyikhez sem. Ha tetszenek külsőre, akkor vedd meg az egyiket, és annyi, de ugye nem a külsejüket fogod hallgatni.
-
Freeman007
senior tag
Sziasztok.
Pár hónapja többen ajánlottátok a Yuin PK3-as fülest, most jutottam oda, hogy laikus beszámolót írjak róla. Összehasonlítási alap egy régi Sony füles.Teljesen kulturált kis fadobozkában érkezett - 12 nap alatt, ezen belül kemény műanyag hengerben van a füles és a tartozék szivacsok (2 lyukas, 1 teli). Szintén a szivacsban kapott helyet a 6,3-as átalakító. A füles vezetéke kissé merev, emiatt nehezebben gubancolódik, viszont a fülemből is könnyebben kiesik, főleg a balból. A törésgátló nem tűnik minőséginek, remélem nem adja meg magát hamar.
Eleinte nem bírtam sokáig hallgatni (1 óra+) de aztán megszoktam
..persze ehhez az is hozzátartozik, hogy visszavettem az átlag hangerőt 10-15%-kal. Az izolációról - lévén earbud - nem nagyon lehet beszélni. N8-asról hallgatva 90%os hangerő mellett egész jól elnyomja a külvilág zaját. 60%-on hallom, hogy mellettem beszélnek, de nem értem. Számomra szól olyan szépen - annyira jól, hogy egyik-másik számnál libabőrös leszek.
Amatőr zenehallgatóként ennyit tudtam róla írni, de fejestalin ott leszek, meg lehet majd szakérteni
A félrehallás jogát fenntartom -
contaxg
veterán
válasz
sxxorp #48912 üzenetére
Azért mert vmi Sennhesier attól az még nem jó, de szinte nem jobb rosszabb vagy jobb mint a JBL. Nagyjából egykutya lehet.
Mivel kevés tapasztalat van az itt fórumozok között, ezért általában a külhoni fórumok véleménye lett jobb híján elfogadva. Így a Yuin fülhallgatókra érdemes odafigyelni.
Egyébként örömmel fogadunk minden új tagokat és szívesen vennénk ha fáradnál (anyagilag is) és feltárnád előttünk az earbud-ok ismeretlen világát. Kritizálni könnyű, tenni vmit az ügyben az már egy kicsit nehezebb.. de nem lehetetlen és remélem van benned elég szakmai elhivatottság, hogy fórumunkat tovább színesítsd.Én (hivatalból) SoundMAGIC EP20-at és EP30-at hallgatok és köszönöm szépen el vagyok velük.
-
törölt tag
válasz
sxxorp #48912 üzenetére
Nem arról van szó, hogy rosszakaratúak szándékos összesküvésének vagytok áldozatai, és az agybadugós maffia próbál titeket is bekebelezbni, csupán arról, hogy a piac átalakult annyira, hogy a gyártók nem igazán foglalkoznak az earbud kategóriával (illetve azok fejlesztésével), ezért azok hangminősége nem igazán hasonlítható már egy azonos árkategóriában induló iem-hez. Amiket itt a topikban hallottunk, azok közül nagyjából az Earpods volt értelmes hangú, az igazából az egyetlen, amit jó szívvel ajánlok, meg elvileg az összefoglalóban szintén szereplő Yuin, amit ugyan hallani nem hallottunk, de lényegében mindenki dícséri.
-
Összefoglaló elolvasása után tudnád a választ
De hogy ne kelljen végigolvasni:
Earbud fülhallgatók
"Ez a kialakítás kezd eltűnni a piacról, azért sajnos nem is akkora a választék a minőségi termékek közt. Amennyiben nem feltétlen szükséges valamilyen okból (pl egészségügyi), úgy érdemesebb az IEM-ek közt nézelődni. Ha mindenképpen earbud kialakítást keresünk, akkor a külföldről rendelhető Yuin elég jó minőséget képvisel, illetve a Magyarországon kaphatók közül az AKG, Sennheiser, Sony termékei között lehet választan"
Ennél konkrétabb választ nem nagyon fogsz kapni, tudomásom szerint nem nagyon használ itt senki ilyet. -
válasz
DGeri98 #47909 üzenetére
Jó earbud-ból nem igazán van. Esetleg egy apple Earpods megér egy próbát, de az izolációja nagyon gyenge. Vagy ott vannak a Yuin-ok, de az 5000 alatt nincs. Uh vagy veszel vmi AKG, Sennheisert, de hangminőséget ne várj, vagy megbarátkozol egy IEM-mel pl Soundmagic ES18.
(#47908) thrill kb rád is igazak a fentebb leírtak
-
FCsabi24
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy fülest, több IEM-t is próbáltam, de egyik se volt kényelmes. Kinéztem a Yuin PK3-at, ami még belefér a keretembe, kérdésem, hogy melyik eladótól rendeljem, aki rendelt, az melyik eladótól vette?
Előre is köszönöm a segítséget!
Cs.
-
contaxg
veterán
válasz
Freeman007 #47345 üzenetére
Tegyél szivacsot a fülhallgatóra nem csak hangban, de kényelemben is sokat javít. Elég sokat hallgatok mostanában SoundMAGIC EP30-at illetve EP20-at. Az utóbbi olcsóbb és nem biztos, hogy rosszabb mint az EP30.Viszont az Applehez képest mindkettő jobb.
Érdemes lehet kínai oldalakon olcsóbban beszerezni. A Yuin-t magam is örömest kipróbálnám.
-
törölt tag
válasz
Freeman007 #47334 üzenetére
Régebbi Nokiák egyáltalán nem hajlandóak együttműködni nem-nokia headsettel, szóval ami mikrofonos, az ki is esett. Amiket szoktak ajánlani, azok a Yuin PK3 és PK2 (illetve PK1), árkategóriátó függően, de earbud típusból nincs nagyon értelmes választék manapság. Ha ezek nem jönnek be, akkor szerintem nem nagyon fogunk tudni sajnos mit ajánlani, csak annyit, hogy vegyél valami Sony/AKG/akármi fülest, hátha bejön a hangja, de mivel szinte mindenki már iem-et használ, így a gyártók is eléggé mostohán kezelik az earbud piacot.
enzahobi: Kiegészítőként lehet kapni ilyesmit, például a Shure fülesekhez (a drágábbakhoz mindenképp) adnak gyárilag olyan toldót, amivel tudsz hangerő állítani, egy 10 centis toldalék, jack dugóval. Esetleg kérdezz meg valakit, akinek van Shure fülese, de nem használja, hátha megválik tőle.
-
Freeman007
senior tag
válasz
kemcso #47333 üzenetére
Köszönöm az infót. Az apple termékekkel nem vagyok jó viszonyban, ár/érték szempontban (bár nem tartom kizártnak, hogy jelen esetben jónak mondható), másrészről Nokia N8-cal mennyire kompabilitis? Egy samsung fülest próbáltam (4 pólusú) meg se nyikkant, mintha be sem dugtam volna az aljzatba. Az általad ajánlott másik fülesről nem hallottam, de ez semmit nem jelent. Esetleg létezik manapság olyan "eltolt" hangszóró részű füles, mint a sony? (a képen azt hiszem látszik, mit értek eltolt alatt.. a vezeték nem középen megy lefelé a hangszóróhoz viszonyítva, azt a felét jobban bele lehet illeszteni a fülbe, jobban megmarad, nem annyira kipotyogós)
szerk: ebay-en ez a yuin pk3 gondolom a 18 dolláros nem annyira nyerő, mint a 35 dolláros, ami erősen határeset sőt ki is esik, de ha nincs más....
-
válasz
Freeman007 #47332 üzenetére
Apple Earpods egész jól szól (csak nem izolál túl jól), vagy a Yuin PK3, amit nem, hallotam, de állítólag jó
-
válasz
honfoglalo #45516 üzenetére
Meg kell várni, amíg egy kínaiul tudó elolvassa és lefordítja
(#45514) DBAtti Igazán a Yuin, de személyes tapasztalat nem nagyon van azzal se. Van a Vsonic UU2, de abban nagyon nincs mély. És ami nekem kellemes meglepetés volt, az Apple Earbud, az az idétlen formájú. Annak egész jó hangja van.
IEM: hát a VSD3 a legolcsóbb cserélhető kábeles, de még nem kapni.
-
DBAtti
aktív tag
Sziasztok!
Olvastam az első HSZ-t, de azért rákérdeznék: mi a helyzet EARBUD fronton?
Továbbra is a Yuin az egyetlen említésre méltó komolyabb darab? Fejhallgatózni jobban szeretek, de a nyári nagy melegre való tekintettel áttértem a fülesre. Napi ingázáshoz keresek egy vállalható társat, de továbbra sem szeretnék mélyebben a fülembe hatolni... egyelőre ártól függetlenül szeretném megtudni, mi az aktuális piaci körkép, miből érdemes válogatni.Más: ha mégis beadnám a derekam és agybadugós lenne belőle, melyik az első (legolcsóbb) cserélhető kábelű modell?
Igényeimről:
ne legyen rajta semmi, csak audiokábel;
ne kelljen átalakítgatni, toldozni;
hangban nagyjából kiegyensúlyozott, nem kell a whooop whooop életérzés, elsősorban rock, metal, jazz, blues szokott szólni, ha ez számít valamit;
+ jelenleg egy 2000HUF-os Sony-t használok, amit talán nem olyan nehéz felülmúlni.
bónusz pont, ha sport (futás) közben is hallgatható úgy hogy emellett hétköznapi viseletben is vállalható a külseje.Üdvözlettel:
DBAtti -
z123456789
addikt
válasz
szentkuti11 #44578 üzenetére
Eddig ilyet használtam mindig (több éve már).
Aztán beújítottam egy "Sandisk Sansa Clip +" -t, rockboxoltam, és gondoltam ha már több lehetőség van hangszín szabályozásra, akkor kérek tanácsot valami jobb fülesre. Kaptam: Yuin. Aztán el is vetettem a dolgot, mert nem érdekelt annyira. Később elromlott a Sony-m, mondom itt az idő hogy kipróbáljak valami mást. Persze közben meg is szűnt ennek a Sony-nak a forgalmazása itthon, ennek ellenére rendeltem egyet kintről hogy összehasonlítsam a 2-t. Kicsit mintha jobban szólna a Yuin, de nekem már annak a Sony-nak a hangja is elfogadható. Viszont korábban vettem egy Pioneer fülest, hátha...na annak az ergonómiája, és a hangja is egy kalap sz@r. A munkahelyemen használom netes rádió hallgatásra.De arra is sza@r!
Hogy hangra mit tud, szerintem ez szubjektív, meg nem is vagyok egy szakértő. Talán annyi hogy van mélysége a hangoknak, öblösen szólnak mind a cselló, mind a lábgép hangjai. Nem súg, nincs zaj, az ének tiszta, a hörgés gyilkos, egyik hangszer sem nyomja el a másikat. (Agnes Obel, Parkway Drive FLAC) Ha túl hangosan hallgatom még akár bele is szédülök úgy elvisz a hangzás. Nekem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest