Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Hugo85

    aktív tag

    válasz fi:zi'k #7240 üzenetére

    Azok az AKG-k (két ember is árul aprón) állítólag csomagolássérültek, meg újonnan kábel és/vagy csatlakozócserés példányok olcsón. Az eredetiségüket eddig senki sem vonta kétségbe, illetve eddig a működésükkel sem volt senkinek gondja. Az merült csak fel, hogy esetleg egyes darabok nem újak, egy srác fülzsírt vélt felfedezni az egyik in-ear fülesben, de ez egyszeri eset volt tán, de az tuti hogy garancia nem nagyon van max az a pár hét, bemondásra.

    (Hát igen, honnan is lenne ennyi csomagolássérült füles, és attól miért menne tönkre a kábel/dugó, szerintem reálisabb, hogy egyes tönkrement és kicserélt füleseket megszereznek a szervízből emberek, majd azokat megjavítva eladják, de ez szigorúan az én találgatásom, kérem ne hivatkozzon rá senki.)

    Amúgy lassan azért szokom a CX400-at, sőt ma a hosszú kábelét is tudtam értékelni. Még a végén összebarátkozunk. Illetve lehet szegény (öskövület, matuzsálem 2003-as) MP3 lejátszómra is ráférne a csere, mintha öcsém MPIO-ja szebb hangzást csiholna ki belőle...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák