Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vicze

    félisten

    válasz -FreaK- #54773 üzenetére

    Geekbuying, most 8 én 7-ért vetem. A leárazott ár csak valami random beírt. A fehér épp 10$, de az azt hiszem mindig drágább volt.

    Én személy szerint a 3-ból továbbra is a The Voice of China kiadást ajánlom, mivel jóval minőségibb az anyaghsználat, nagyon tetszik a külseje na. :B 16$ épp, 25 volt.

    Akkor a "rövid" összehasonlítását meg is írom egye fene. :) (Azért megjegyezném, hogy se a Youth se a Voice Edition nincs kellően bejáratva.)

    P3: A külsőt nem részletezem, remélem mindenki ismeri. :)
    P2-höz képest jóval kiegyenlítettebb a hangzás, tehát laposodott a V karakter jócskán, de azért némileg maradt. Egyéb dolgokban a tudása igazából azonos a P2-vel, így megmaradt ár minőség szempontjából a nagyon ajánlott kategóriában.

    P3 Youth Edition: A Geekbuying-os linken van egy kis összehasonlítás képekkel. Szóval a Youth sima papír csomagolásban jön, nincs semmilyen tartó hozzá ezért is olcsóbb ennyivel. Csak a fülest kapod és 4pár harangot, semmi más. Minden műanyag rajta, a csatlakozó nem aranyozott, a kábel lapos műanyag bevonatú, ahogy az egész füles az, tapintásra talán kevésbé jó mint a P3 ilyen részei. A harangok egyeznek a P3-on találhatóval.
    Hangzásra szerintem a P2-höz áll közelebb V-sebb mint a sima és nagyobb hangerővel rendelkezik. Nagyon nehéz őket amúgy összehasonlítani mivel eléggé hasonlóak hangzásra, talán a P3 minimálisan tisztább, de csak ha nagyon figyelsz akkor hallod. Arra figyelni kell hogy a nagyobb hangerő miatt elsőre úgy tűik, hogy nagyon más a P3-hoz képest, de igazából nem, volt néhány szám ahol a V-sebb hangzást jobban preferáltam, tényleg egy fiatalosabb füles. :) Nem rosszabbul szól de némileg máshogy mint a P3, és biztos vagyok hogy van aki ezt preferálja. A külső leírásánál látszik, hogy hol spórolták le az ár többségét.

    The Voice of China Edition: A külsőben itt elég jelentős az eltérés P3-hoz képest én személy szerint ezért is preferálom. Csomagolása mint a fentebbi képemen is látható teljesen különböző P3-ból, normál "retail" nem csak egy papírborítás. A taró annyiban különbözik, hogy fekete, és ennek a fülesnek a formájához van illesztve szóval másik nem megy bele. Jack csatlakozó és a Y elosztó teljesen azonos a P3-mal semmi különbség nincs. A kábelezés is azonos tehát elosztóig szövet bevonat utána a gumis műanyag, élénk piros/vörös. A vezérlő gombok itt viszont nem fémházban vannak, hanem műanyagban(jó tapintású) cserébe a gombok vannak fémből. A füles maga képeken látszik hogy más, 80%-ban feketére festett fém borítja, csak a drivert lefedő rész + vetőcső ami műanyag, igazából ez a lényegi különbség + még egy fotonos dolog, hogy a szilikon harangok teljesen mások. A Sony hybridekre hajaznak azzal, hogy a különböző színűek, a külső rész enyhén átlátszó, míg a belső piros, tapintásra simábbak mint a P3-asok és valamivel puhább, a Sony hybridnél azért vastagabbak valamivel, mindenesetre én kényelmesebbnek találom őket és nem is cseréltem le Sony-ra, ez egy nagy pozitívum volt nekem. :)
    Negatívum viszont, hogy a fülesház élein a fekete festés már itt-ott lejött sajnos 2nap után. :(
    A hangzást igazából nagyon nehéz megítélni, nagyon váltogatnom kellett, hogy halljam a különbséget, ami nem sok van a P3-hoz képest, de van. Kicsit több a basszus és nagyon kicsi különbségek vannak, de ezt hallani nem sokan fogják igazából. Talán a bejáratás miatt, de valamiért mégis a sima P3-at preferálom, és nem tudom megindokolni miért igazából.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák