Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Kroni1

veterán

válasz norbre #53764 üzenetére

Nálam eddig minden kipróbált androidos telefonon működött az összes eddigi vezérlős headsetem és fejhallgatóm, android 2.3-tól egészen a lollipop-ig a gyári ROM-októl kezdve a Cyanogen Mod-ig nem volt sohasem semmilyen gondom, még a számléptetéssel sem!!! Pedig volt pár teló és füles nálam az elmúlt években. Pl: LG G2 mini, Samsung S Advance, Motorola Defy, Galaxy Xcover2, Moto G, Galaxy S2, Sony Z1 Compact.

Amikkel próbáltam eddig: Philips SHE9005, Sony és Samsung gyári headset-ek, AKG K518, K618, K619, Y50, Y55, Bose Soundtrue, stb..

Ezek jutottak hirtelen eszembe, ráadásul androidra ott a degauss féle Headset Control progi amivel az egygombos vezérlőhöz (a hiváskezelés mellett) a zene vezérléséhez hozzá lehet adni akár 5-6 funkciót is.Én ezzel tudtam ki-be kapcsolni a zenét, számot léptetni, hangerőt növelni-csökkenteni, sőt ami sportnál jól jöhet, az aktuális időt is be lehet vele mondatni. Egy szó mint száz, én annyira nem félnék a kompatibilitástól..

Új hozzászólás Aktív témák