Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fülee1
csendes tag
Sziasztok,
Pár hete láttam az egyik Apple kereskedőnél ezt: Audio-Technica AHT-CK400i
Eddig ez a legolcsóbb távirányítós füles, ami tisztességesnek tűnik, bár ezt csak a nevéből adódóan gondolom.
Végül nem vettem meg, mert a derékszögű csatlakozó nem tetszik, így vettem egy UE Super.Fi 4vi-t, aminek viszont nincs hangerővezérlője, csak egygombos-mikrofonos.
Nem vagyok nagyon tapasztalt az IEM-ek tekintetében, mert eddig iszonyatosan idegenkedtem tőlük, csak a W880-hoz adott gyárit és egy AKG K321-et próbáltam előtte, de az UE-nek a hangja egészen lenyűgöző ezekhez képest, egy csoda.
Viszont a gyári gumiharangok elég kemény anyagból vannak a SE vagy az AKG harangjaihoz képest, nem túl kényelmesek. A Comply hab dugó meg tompa hangot eredményez.
Most amúgy az ebay-en ~27USD+5USD szállítással meg lehet csípni.
Super.fi 4
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest