Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuninger

    addikt

    válasz BobTail #19875 üzenetére

    Szerintem a nyers képeid is döbbenetesek, a szerkesztettek meg még annál is magasabb szint. MR007RM rengeteget fejlődött az utóbbi fél évben, folyamatosan javultak a képei, viszont úgy érzem elérte a plafont amit a gép tud, most már rá kellene mennie szerintem a kompozícióra, és esetlegesen a képszerkesztésre hogy még tovább tudjon fejlődni fotós szempontból. Ebben szeretnék segíteni neki kritikámmal és a "szerintem hogy kellene" képekkel. Wa2x_-nél sikerült elérnem hogy újragondolja a képeit, és picit kóstoljon bele a szerkesztésbe, tény ott privátban történt a "csesztetés" nem a fórumon :)

    A te képeid szerintem abszolút etalonok mobil fotózás tekintetében, és remélem egyszer lesz olyan szemem a témához mint neked, és örülnék ha többen is a te szintedre törekednének, főleg hogy nem csak én tartalak a legjobbnak itt a fórumon.

    Picit ez ellentétes a fórum alapelvével, hogy "lássuk melyik telefon mire képes, mielőtt megvásároljuk", viszont úgy érzem fejlődik a topic a folyamatos tippekkel, egymás segítésével. Tény, én sem szeretném hogy fél év múlva PS nélküli képek ne tudjanak labdába rúgni itt a topicban.

Új hozzászólás Aktív témák