Hirdetés
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
Míg Total Commanderben ha fájlok/könyvtárak vannak kijelölés alatt, - Insert/szóköz - s piroslanak, de a kurzor máshol, kijelöletlen elemen áll, a törlés a kijelölt, piros elemeken fog végrehajtódni, A Far-ban ez pont fordítva van...: a kurzor alatti elem fog elpusztulni. Gondoltam szólok, ne fusson bele akinek nem feltétlenül kell.
-
Kékes525
félisten
A Far Manager v3.0 build 5354 x64 verziójánál Windows 10 v.1803 alatt nem müködik a Far.exe /export settings.cfg parancs. Hiába adom ki a far könyvtárában, nem történik semmi, a fájl nem jön létre. Hibaüzenet nincs. Nálatok?
-
Kékes525
félisten
Néha még mindig sz@rakodik a site. Most is.
Bosszantó...
-
Kékes525
félisten
Tudja valaki, hogy mi történt a File Manager Site-jával? Sajnos pár napja elérhetetlen.
-
Kékes525
félisten
-
totron
addikt
Egyéni színárnyalatot háttérnek meg lehet-e adni valamilyen módon?
-
Kékes525
félisten
Megtaláltam: alapz@j oldala
Nagyon jó!
-
alapz@j
tag
Jó ideje használom már a Far-t, sok hasonló (GUI és konzol-alapú is) kipróbálása után ezt találtam és találom a mai napig a legjobbnak. Két dolgot szem előtt kell tartani: a
a Far-t oroszok fejlesztik, így a dokumentáció egy része és a support szinte 100%-a csak ezen a nyelven elérhető, illetve b.) a Far - pl. a TC-vel ellentétben - hardcore cucc, azoknak tud a legtöbbet segíteni, akik hajlandóak megtanulni szinte minden részletét. A blogomban próbálkoztam ilyesmik bemutatásával, bele lehet nézni.
A Far mellé kötelező: ConEMU
Egy direkt a Far-hoz fejleszett terminálprogram, félelmetes képességekkel.
-
Kékes525
félisten
Nagy durranás nincs.
Viszont ha használod rendszeresen, akkor tudod, hogy nagyon kényelmes a használata és letisztult könnyen áttekinthető felülete van. Alapból jobban szeretem mint a TC-t, habár azt is használom könyvtárak szinkronizálására, összehasonlítására. File műveletekre szerintem ennél egyszerűbben kezelhető program nincs.
-
poffsoft
veterán
Nem vagyok nagyképű.
Csak nem vágom, mi a nagy cucc egy konzol alapú százéves filemanagerben.
Amúgy elárulom, nc,vc, mc is a maga idejében etalon volt nekem, a far is fent van, használom rendszeresen.Csak vártam a magyarázatot, mi az olyan hűha nagy durranás most a far-ral...
De egyelőre hiába várom, csak flame jött... -
Kékes525
félisten
Új stabil verzió:
-
Kékes525
félisten
Látsz lényegi különbséget?
Nincs lényegi különbség kinézetben, azonban tudásban messze jobb, a TC-vel összemérhető.
-
Kékes525
félisten
válasz
bluemirage #5 üzenetére
Nekem nagyon tetszik! Érdemes kipróbálni.
-
77-es vagyok, és így jutott nekem a DOS-ból bő 10 év... az NC után én is Far Manager-t használtam. Később amikor amikor Clipper-ben fejlesztettem, akkor megkerülhetetlen volt. De már jó rég óta nem volt feltelepítve az épp aktuális gépemre... Ki fogom próbálni, hogy Win7 64-bit alatt milyen a feeling...
szerk: illetve egy rövid ideg volt a hasonló volkov commander is. VC
-
Kékes525
félisten
Szintén használom a TC-ét, de ez is nagyon jó. A TC-ét főleg könyvtárak összehasonlítására és szinkronizálására. A Far Managert pedig minden file műveletre. Méltó utódja a Peter Norton Norton Commanderének. Ez annak idején etalon volt. Az első kétablakos file kezelő. A Far Manager kinézetre nagyon hasonlít rá.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
Használ valaki ilyet? Szerintem nagyon jó, megérdemelne egy külön topikot!
Hivatalos oldala:
Far Manager - file and archive manager
Letöltése:
Far Manager download
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini-ITX
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest