Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz hobizoli #67628 üzenetére

    " 168 munkaora alatt, ami egy normal H-P 8 oraban mukodo szerviznel van, meg a 10k-s oradijjal 1,68m"

    És minden rendes vállakozó tudja, hogy kereken 168 órát akkor sem tud kiszámlázva forintosítani, ha amúgy napi 12 órát melózik, mert nem fér bele. Ez már lement vállalkozós csoportban, meg én is kifaggattam pár esküvői fotóst, hogy egy adott meló átadott sorozataihoz hány óra befektetés kell, mikor valaki 300ezres alatt nem adja magát, máshol meg az ügyfél már levegőt sem kap egy 140ezres ajánlathoz. Ott is érdekes szórások jöttek ki a befektetett munkával arányosítva.

    Szóval nem tudom, pár napja asszonynak pont emlegettem, hogy egy jó bicajszervíz is meg tudja kérni az árát és mintha látványosan kevesebb befektetés kellene hozzá.

    Itt ha más dolgohoz viszonyítjuk, akkor passz, sok szerelő sír, hogy nem akarják megfizetni, meg ez meg amaz én meg arányaiban be sem tudom saccolni melyik mennyire valós vagy mennire nem, mint amikor haverok sírnak, hogy nincs egy fillérjük sem, vagy "ebben a hónapban szarul ment, nem volt bevételem" és kiderül, hogy az éppen 600ezer pénz, ami még a "nincs" határait súrolja.

    Rám is pislognak, hogy pfúúúúúúú, számítógépinformatika abban aztán van lóvé. Ahamm, ilyen árakkal, mint az autós ipar pont elég lenne 4-5 laptopot eladni havonta és kész is. De hát álmodik a nyomor :-D El sem tudja képzelni, hogy nincs árrés a cuccokon, munkát meg még kevésbé fizetnék meg.

Új hozzászólás Aktív témák