Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • i2k

    senior tag

    válasz _drk #124920 üzenetére

    A Square Enix (kiadóként is!) akkora cég, és annyi lábon áll, hogy nem kell attól tartani, hogy kipurcannak... előbb fog eltűnni bármelyik másik nyugati cég.

    * Nem hiszem, hogy a TheVR-t kellene nézegetni a hiteles vélemény témakörben :DDD
    * A Tomb Raider (2013) + Rise of the Tomb Raider + Shadow of the Tomb Raider jó játékok. Egyenként is, összefüggő sztoriként is.
    * Hitman (2016) totális vérátömlesztés volt - nagyon kellett, hogy olyan sikere legyen, amilyen és a második rész csak tolt a szekerén (még úgyis, hogy a profibbak egy brutálisra hízott kiegészítő anyagnak tartják a 2018-ast -- minden hibája mellett imádják)
    * Just Cause 4 -- na, az ténylegesen elcseszettnek tűnik, amiben a világ nagy része egyet is ért. Reméljük, hogy azért összekaparják valahogy azt is elviselhető formára a kiegészítőkkel és a javításokkal.
    * Deus Ex: Mankind Divided -- jó anyag, nagyon. Érdemes játszani is vele, nem bekajolni a review-kat (igaz ez a fentiekre is).

    A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.

Új hozzászólás Aktív témák