Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsooodammit

    csendes tag

    válasz duvi #5586 üzenetére

    Duvi, kösz a tippeket, TS sajnos nem fog menni, esetleg van valami chat-group vagy hasonló is, amihez lehetne csatlakozni?

    Közben megvilágosodott pár dolog, egy-két morzsa hátha másnak is hasznos:

    Felfedezés+gyorsulás téma: hajótól és felszereltségtől függ, a tuningolt FSD sokat számít nagyon. Plusz a 1.5 millás szkenner megtalál mindent, nem kell keresgélni. Igazából az elején, míg lassúak vagyunk és kis hatótávú szkennerünk van, teljesen felesleges a rendszerek távoli sarkában megbúvó napokat feltérképezni, sokkal hatékonyabb anyagilag, ha minél több rendszert bejárunk. Ez persze az ilyen elvetemült OCD mániákusoknak, mint én, nem annyira egyszerű, hisz ki a fene képes otthagyni az unexplored objektumokat a térképen, grrrr :)

    Kereskedésre még mindig nem bírtam magam rávenni, de a legutóbbi hajóvesztések után lehet revideálom az álláspontomat, mert az a kb 3x100k be nem váltott bounty+exploration elvesztése azért kezdőként elég érzékenyen érint. Egyik egy játékos Cobra volt, hiába boostoltam max sebességgel, utolért és nagyon gyorsan leszedte Viperem, pedig pont előtte fejlesztettem thrustert :(. A másik kettő meg a saját hülyeségem volt, többet nem játszok ilyen 'ki a vagányabb, ki tér ki később' játékot, pláne nem npcvel. Fura volt amúgy, mert korábban már sokkal durvább frontális ütközést is sikerült túlélni, most meg tele pajzzsal instapukk, egy Cobrával és egy Anacondával ütközve.

    Ami most tetszik, és úgy tűnik lehet is vele kis pénzt keresni: resource extraction site-ban kalózokat irtani. Nem túl erősek, de ha kell, ott a helyi véderő segítségnek, meg általában vannak más CMDR-ek is, így nem annyira magányos elfoglaltság.

    Ami nagyon idegesítő tud lenni, az az, mikor van összesen 3 dokkolóhely a rendszer egyetlen normális közelségben lévő állomásán, és tizenöten várjuk, ahogy egy zöldfülű a leszállást próbálgatja. Egyszer átmentem irányítótorony üzemmódba, jobbra, előre, nem jó, túlfutottál, stb. a végén tapsoltunk is neki... egy relog néha segít, de előfordult már hogy többször visszatett egymás után ugyanarra a szerverre.

    Battlelog: Zsooodammit Xbox360/Elite: Zsooo

Új hozzászólás Aktív témák