Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz Munkas #45145 üzenetére

    " de már összekapartam 6 Mrd kreditet és a hétvégén veszek egy FC-t akkor már jobban fogom tudni…"
    Gratulálok, egy saját mobil bázis az remek móka.

    [HUN]NIMROD - "azt fenntartom, hogy az eredeti vállalható koncepcióhoz képest az ami most van, arra nagyon is helytálló az IDKFA hasonlat."

    Sajnos Brabenék minden téren durván könnyítettek(pl pénz, mérnökölés, FC, stb). Azoknak, akik a kezdetektől itt voltunk, szép fokozatosan jöttek a megtanulni való nóvumok, volt idő megízlelni, és kiélvezni az újdonságokat, az újaknak meg minden egyszerre szakad a nyakába. Ma én is nagyon elveszettnek érezném magam. Ez lehet az egyik ok, a másik talán az újak gyorsabb felzárkóztatása. No meg persze az állandó professzionális reddites zokogó kórus. De lehet hogy más(is) van a háttérben.

    "Azt nem tudtam, azt akarod mondani hogy ez a módosítás még az energiapajzsokat is elrozsdásítja?!??"

    Maga az effekt nyilván nem, de a lövedék az lövedék, még ha kicsi is. Ha lenne a kezem ügyében egy műszerészkalapács, azzal is ütném! :DDD (na ez egy igazi Fed tahós megjegyzés volt, ezt már én is szégyenlem egy kicsit- :U )

    MrDrake - Ezt bizony valóban csúnyán elméretezték(tán megrettentek a fentebb említett reddites kórustól). Ide én jóval magasabb vételi, és fenntartási költséget szabtam volna. Az egy vicc, hogy egy kb 2 órás játéknap alatt összelövöldözzem az éves fenntartását. Az eredmény meg látható, az ember néha már nem talál parkolót.
    (reklamáltuk az életszerűtlenséget, hát nesze nekünk, most megkaptuk az arcunkba a valóságot:))

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák