Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz [HUN]NIMROD #45128 üzenetére

    Huhh, valami azt súgja, hogy megint nem leszek rövid. :U

    "Egy akármilyen RES nem nagyon termeli olyan sebességgel az ellenfeleket, hogy ne lehetne lézerrel tartani a lépést"

    Való igaz, bár egy-egy komolyabb wingnél(ami tényleg ritka) azért nem jön rosszul. És úgy egyáltalán, az azért csak jó, ha nagyobb pofonokat tudunk osztani, mintha kisebbet. :K

    "nekem teljességgel elfogadhatatlan, hogy valamikor pár évvel ezelőtt a galaxis összes űrhajójába hipp-hopp belevarázsolódott egy komplett lőszergyár"

    Na ez tényleg vicces, bár én a helyedben azon már inkább csóválnám a fejem, hogy hogy a búbánatban tudnak vasból és nikkelből levegőt előállítani a life supporthoz. :F Amúgy ha már itt tartunk, ha végignézed a synthesis menüt, akkor láthatod, az nem egy rövid lista, szerintem egy Hauler egymaga el tudná látni a a komplett TESCO hálózatot és te meg pont ezen az egyen akadsz fenn?. Az én fejemben is sok minden máshogy zajlik, mint ahogy azt az ED eredetileg kitalálta(pl úgy fogom fel, hogy a kilőtt hajó pilótája nem elhalálozik, hanem mentőkapszulában a Pilots Federation felügyelete alá kerül, és aki wanted, az leüli azt a kellemes 10-50 évecskéjét és mindezt vízen és szárított algán(abból lesz a jó kis biowaste :) ), aztán 108 évesen újra szabadon látogathatja a helyi nyugdíjas otthon sakkszakkörét. És így egy kiadós játéknap után én sem válok tömeggyilkossá.
    De jó, akkor hagyjuk a lőszergyártást, a FC erre is tökéletes megoldás, pár centire a RES-től ott az ellátás, manapság én is inkább ezzel a lehetőséggel élek.
    Viszont ha már a valóságnál tartunk, akkor sokkal inkább a szerteszét lövöldözött lövedékek milliói aggasztanának, amik soha nem lassulnak le, hanem ott keringenének a bolygó körül, és az egész környék alapból egy életveszély lenne.
    A konklúzió az, hogy ne kérjük számon a valóságot, ez egy játék, és egy rakás mindent fel kell áldozni a játszhatóság kedvéért. Hetekig tudnám sorolni azt a nagy halom képtelenséget, amikkel tele van az ED, vagy akármelyik másik játék.

    A MC tárak szinkronja tényleg probléma, de viszonylag jól lehet korrigálni, ha egy egy ügykezelés után a maradék 5-10-20 lőszert ellőjük a semmibe, és ha valamelyikben még sok maradt, a leürítésnél azt addig kikapcsoljuk(én sajnos gyakran elfelejtem, de a normális emberek állítólag képesek erre :B ). Sőt, menet közben is lehet korrigálni, de az már középfok. Akárhogy is, ezt a tárazósdit én is nagyon utálom, de megéri.

    "a korrozív mérnökölést a pajzs ellen még nem kell használni"

    De bizony kell! Mindig mindent kell, amit csak lehet! :K

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák