Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Djuree #41804 üzenetére

    Volt fent videó hónapokkal ezelőtt, hogy a gyerek streamelte, hogy új karakterrel nulláról elit trade rankot ér el 12 óra alatt. Ahhoz kb. egymilliárd kreditért kellett eladnia bányászott cuccokat. És majdnem sikerült is neki. Azóta már gyorsabb módszerek is vannak, akár 1-2 óra alatt 3-400 milla szedhető megfelelő felszereléssel, előkészületekkel és persze rutinnal. De egy átlagos játékos, mint én, is tudok tartani egy kb. 150-200 millás óránkénti átlagot. Kb. az egyetlen ami gátló tényező, az unalom. A bányászat nem éppen izgalmas tevékenység.
    Az tény, hogy a pénznek már nem sok értéke van a játékban. Amihez azért még most is idő kell, az a harci és felfedező minősítés feltornázása elitre, az összes mérnök megszerzése, ill. kifarmolni minden cuccot. Plusz a powerplayes cuccok megszerzése, az egyetlen, amelyet nem tud senki gyorsabban csinálni.
    Azért egy kezdő játékosnak ezek nem mennek pillanatok alatt. Rutint szerezni nekik is hetekig tart, hiába tudnak aránylag gyorsan pénzhez jutni. De tény, hogy a régi állapothoz képest a játék sokkal gyorsabb lett. Mondjuk szerintem az meg túl lassú volt, ha belegondolok, hogy az akkori játékosoknak mennyit kellett szarakodni egy-egy cucc megszerzéséért. Valami középút lett volna ideális a kettő között, de sajnos nem ez lett.

Új hozzászólás Aktív témák