Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz 4580693 #40653 üzenetére

    A mérnökösdi nagyon erősen ajánlott. Bármilyen tevékenységet is folytass, mérnököléssel hatékonyabb lesz. Felderítőhajó messzebbre ugrik, szállító és bányászhajókon szintén hasznos az ugrótáv növelése, ha meg harcolni akarsz, az nem fog menni mérnökölés nélkül. Még a legnagyobb hajód is full A felszereléssel is könnyű préda egy komolyabb ellenfélnek, míg ha ugyanez a hajó fel van tuningolva mérnökök által, szétszed bárkit úgy, hogy meg sem karcolják. (Ok, Thargoidok azért meg fogják. :D )

    Már nincs rulettezés. Sokat javítottak a mérnökölési rendszeren, ma már nem szerencsejáték, hanem elég pontosan tervezhető.

    (#40655) Raymond

    Igen, a fejlesztés minden cuccnál 1-es szintről indul. De ha valahol már korábban fejlesztetted, akkor legközelebb tudod onnan folytatni.

    A pörgetés száma attól függ, hogy milyen szinten vagy az adott mérnöknél. Ha már teljes a barátság (5-ös) a mérnökkel, akkor általában az egyes és kettes szinteket egyetlen pörgetéssel teljesíteni tudod. Aztán hármastól felfelé általában 3-5 kell egy szinthez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák