Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    válasz Peppo #39757 üzenetére

    Én is hasonló küldiket csinálok. Figyelek hogy csak kalózokat kelljen írtani, de ugyanabból a rendszerből, tegnap is felvettem 6-7 ugyanolyan küldetést. Élvezetes meg pénzt is hoz mert ugye a sikeres küldetésen kívül megkapod a wantedből jövő pénzt is.
    Régebben köröztem a rendszerben és kikaptam FSD interdictorral az áldozatokat de ez nagyon lassúnak tűnt. Az volt a tapasztalatom hogy a mission critical signal source-ben nálam jóval erősebb ellenfelek vártak mindig.
    Szóval mostanában átálltam a NAV beaconra. Mindig van pár rendfenntartó akik segítenek ha gond van, így a Vulture-al megtámadok gyakorlatilag bármilyen hajót és winget. De tegnap pl volt sikerélményem mert egyedül elintéztem egy Krait II-est.
    Én is vállaltam winges küldetést (pl 25-30 kalózt kell kiiktatni) amit szép lassan megcsináltam egyedül egy hét alatt, de utána sem néztem ilyen lehetőségeknek mert eddig úgy gondoltam hogy haverral egyszerre online kellene lennünk ami úgysem jönne össze.
    Ezek szerint lehet akár azt csinálni hogy solo módban megcsinálok egy ilyen küldetést és utána valahogy felveszem a srácot és megosztom vele? Vagy csak online módban működik ez?

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák