Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Ahogy nézem az új hajókat, a Krait phantom nálam nem fogja kitúrni a helyéről az MkII-es verziót. Ha így marad, nagyon durván csökken az ütőképessége az eddigiéhez képest. Azt írja, mindezt a hull csökkentés érdekében, ami gondolom megnövekedett agilitást, és sebességet eredményez, valamint adott méretű pajzs relatíve nagyobb védelmet ad a kisebb tömeg miatt, de az MkII már eddig is hihetetlenül fordulékony, és gyors volt, így ennek a tovább fokozása messze nem fogja ellensúlyozni az új típus által elszenvedett durva hátrányokat a régihez képest. Az esetlegesen nagyobb ugrótáv meg nem érdekel, az MKII-vel is jókorákat lehet szökkenni. :K
    Persze ez a latolgatás csak amolyan fél vak letapizása az ismeretlenségnek, majd ha látjuk az adatokat(core internal-ok méretei, modulhelyek nagysága, száma, tömeg, sebesség, stb), no meg persze amikor érezzük az első próbakör ízeit, majd akkor fog kiderülni az igazság.
    A Mamba viszont igen érdekes paramétereket mutat így elsőre(mondjuk a nevén kívül nem sok köze van az eredeti hajóhoz, de ez gyak mindegy). Igaz, fighter hangár lehetőség nincs, de van rajta huge hardpoint, ami nagy előnyt jelenthet, nem is beszélve a 6 db utility port-ról, amelyek segítségével nagyon kemény pajzsot gyúrhatunk össze magunknak(persze ki tudja, mekkora PP-t gyömöszölhetünk bele a gépházba :F ).
    Ha ez egy nagyon fordulékony, és gyors gép lesz, akkor biztos vevő vagyok, pl CZ-be. Ott nekem a kis vadász amúgy sem vált be, tehát nem jelentene hátrányt ennek hiánya, viszont a fegyverzet imponálónak tűnik(persze ha nincsenek elcseszkurálva a HP-k, mint anno az FDL-en) Az egyik small HP-re MC overcharged+corrosive effect, a másik kicsire, és a huge HP-re overcharged+incendiary effect MC-ket pakolnék, a két large helyre meg két frag-et double shot+incendiary effect. Ez elég ütősnek tűnik, de persze itt is várjuk meg a teljes adathalmazt, és tegyünk egy-két próbakört.

    Ami pedig a felfedezés újdonságait illeti, az a gyanúm, hogy nemhogy elite nem leszek soha explorer témában, de jó, ha nem fokoznak vissza aimless-nek, vagy még inkább totally aimless-nek :U
    (azoknak a a bubi széle felé kötelező legalább egy vakvezető kutya jelenléte a vezérlőfülkében, bubin kívül ki kell tenni a nagy "T" betűt, és legkésőbb este 10 óráig kötelező jelleggel vissza kell érni, melyet a legközelebbi security service irodában kiállított, és lepecsételt okirattal hitelesíteni kell). :)

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák