Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz K.Andras.Vfx #37960 üzenetére

    "akkor is ha neked vagy másnak nem tetszik ez a vélemény"

    Természetesen olyan véleményed lehet, amilyet csak akarsz magadnak, de szerintem még akár egy "saját" véleménynek sem válik hátrányára, ha legalább az alapvető tényeket tiszteletben tartja.
    Az olyan kijelentéseknek, mint pl "hulladék ez a játék", meg hogy "Semmi mást nem tudnak csak nerfelnek nerfelnek, elb*szták a játékot" meg hogy "alig páran lézengenek mára a játékban", stb, hát nincs túl sok értelme.
    Az, hogy a fejlesztések durván belassultak, meg hogy sok kiaknázatlan lehetőség van a játékban, ez egyikünknél sem képezi vita tárgyát, mert ezek egyszerű tények. De azt állítani, hogy ez az egész egy fo... akarom mondani biowaste, hát már megbocsáss, de ez komolytalan.
    Meglehet, hogy az ED-ben már kevesebb cmdr van, mint az első pár hónapban, de könyörgöm, négy éve jelent meg, hát persze hogy kopik/cserélődik a tábor.i(Mellesleg természetesen 100%-ig biztos vagyok abban, hogy a játékosállományt tekintve darabra pontos statisztikákkal rendelkezel, amit valószínűleg egy hozzád hasonlóan elfogulatlan, cseppet sem részrehajló, higgadt és tájékozott fórumozó bocsájtott a rendelkezésedre ;) )

    De hagyjuk is ezeket a dolgokat, lényeg a lényeg: magad is elismered, hogy rengeteg játékidőt kaptál az ED-től, hát akkor megszolgálták a pénzedet. Ha meguntad, lépj tovább, és keress egy újabb játékot. Kívánom neked, hogy az is legalább annyi kellemes órát szerezzen majd neked, mint az ED.

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák