Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sensor060

    aktív tag

    válasz Mortel #31546 üzenetére

    Szia!

    Én pár hónapja használom már a HCS Voice Pack-ot, és nagyon szeretem. Egyrészt olyan mintha a játék egy hatalmas update-et kapott volna.
    Jelen pillanatban két pack-et vettem meg, Astra-t és Vasco-t (Brian Blessed).
    Astra az amolyan mintha tényleg egy gép lenne, de ezzel ellentétben Vasco teljesen más. Hallani kell, nem tudok rá mit mondani.
    Itt egy kis videó, ezt én csináltam nemrég (a minőségért bocsánat, de utólagos hegesztés és csak 720p.... nem nagyon értek hozzá):
    Elite Dangerous Vascoval
    A futtatáshoz nem elég a csomagot megvenni és telepíteni, kell hozzá egy VoiceAttack nevű program is (szintén fizetős, de nem drága, és nagyon sokat tud. Nem csak Elite-hez, hanem mindenhez lehet használni).

    Sokan próbálják rávenni a Frontier-t hogy legyen hivatalos ez a Voice csomag, mert úgy lenne az igazi. Sokáig nem törődtek vele de aztán mégiscsak sikerült rávenni a Frontier-t arra hogy kommunikáljon kifelé, így már tudja a VA (VoiceAttack) hogy mikor merre jár a hajó. Mikor van dokkolva, mikor ugrik, mikor hevül túl, stb. Egyre több minden van benne, nemrégiben hatalmasat fejlődött.
    Leírok pár dolgot amiket tud:
    - distributor vezérés : elég azt mondanom hogy mondjuk : "power to shield and weapons" és ő rátolja az összeset a SYS-re, a maradékot a WEP-re. "power to engines" : összes PIP a ENG-re.
    - "request docking" automatán leszállási engedélyt kér
    - dokkolás közben megkérdezi hogy rátolja-e a pajzsra az energiát, majd hogy kieressze-e a futóműveket.
    - "get clear and engage system jump" - maximum PIP a motorokra, csinál egy maximum tolóerőt, nyom egy boost-ot majd vár egy kicsit (mass lock) és nyom egy hyperspace jump-ot.
    - nagy újítás hogy egy csomó parancsot lehet időzíteni.
    "deploy the srv when we land" mikor landol a hajó a bolygón akkor egyből átülünk az srv-be.
    "repair and refuel when we land" dokkolás után belép a starport menübe és végignyomjodja a fuel, repair, restock-okat.
    másféle időzítést ad az "ON MY MARK" parancs. várni fog addig amíg nem mondjuk neki hogy "mark", vagy "do it", vagy "execute". példa erre: ha simán mondom hogy "deploy landing gears" akkor egyből kiereszti a futókat. ha azt mondom neki hogy "deploy landing gears on my mark" akkor csak tudomásul veszi, nem csinál semmit (visszamondja hogy "okay"), majd mikor mondom neki hogy "mark" akkor csinálja meg a parancsot.

    Hát ilyeneket tud, de persze nagyon sokmindent.

Új hozzászólás Aktív témák