Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rakamaz

    tag

    válasz pcnet #26823 üzenetére

    Ezen én is átestem, miután egy kiadós szüneteltetés után visszajöttem a 2.1-es verzióba. Előtte az ASP-vel kondákat terelgettem, most pedig két sidewinder elől menekülnöm kellett, amire pár percre egy Federal Assault Ship pillanatok alatt szétolvasztott. Mondanom sem kell: a földön toccsant az állam. Előtte rendőrt látni sem akartam, ki is volt kapcsolva a segélykérés, most pedig pithon-al üldözök egy Vulture-t (pontosabban fordítva, de ez most mellékes :P ) és azon imádkozok, hogy jöjjenek már a rendfenntartók, már vagy fél perce harcolok! Hol a !%##&&#-ba késlekednek? Tényleg durván átszabták, de úgy érzem kezdek beletanulni. Jobban kell figyelni, hogy kibe érdemes belekötni, és a futást is számításba kell vetni. Meg nem árt gondoskodni némi védelemről: chaff-ról, aknákról, és a többi.

    Viszont a felett, hogy a küldetés rendszer még mindig selejtes (vagy bugos?) nem tudok elsiklani. Arról nem is szólva, hogy a Mission Board és a System Map még mindig kib....tt lassan tölt be.
    Tényleg! Ha valaki érezz magában némi affinitást, hogy az utóbbi kettőt a fejlesztők szemére hányja (nem szó szerint! :P) azt szerintem senki sem bánná. Valószínűleg kapna egy kis támogatást a közösségtől is, hogy noszogatja az FDEV-et. Megtenném, de az én angolom ehhez kevés. (Régebben is volt olyan bug, amivel hónapokig nem foglalkoztak, mintha nem is létezett volna, és csak azután javították miután a fórumban felfigyelt rá az egyik fejlesztő. Például a felfedezőket idegesítő dupla scan.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák