Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • InviLac

    csendes tag

    Tiszteletem az egybegyűlteknek!!
    Ha valakit érdekel, (kizárt) már meghozta a futár a TM hotas x-et. Azért, mert nagy bátran letelepítettem a Combat Tutorial Demo v1.00-át az A10 asztali PC után egy Dell Inspiron 3521-re (i3-3227U, 8G DDR3, Radeon HD8730M 2G) is. Ez igencsak alulmúl mindenféle rendszerkövetelményt... Ettől függetlenül igen jót kergetőztem a megjelenő edzőpartnerekkel. Solar Fluke, és a két fighter bizony elbuktak. Teljes képernyőn (1366x768) kifogástalan játékélményt nyújtott.
    Természetesen jönnek a kérdések:
    - merjek-e következtetni arra, hogy az alapjáték (nem a Horizons) is elfut a konfigon? Ha igen, rendezhetnénk háziversenyt: kié a leggyatrább vas az ED galaxisban :))
    - azt a sidey face-off-os gyakorlatot nem sikerült megugranom a fenti hotassal sem. Olyannyira, hogy igazából a szélvédőn sem tudtam sokáig (1-2 mp) szemlélni a derék harcost, csak ha tolattam. Sebesség kék sávban...
    A combat Elite aligha lesz meg Karácsonyig (de melyik év?) :(( Esetleg volt ezzel így más is másfél óra játék (tutorial) után?
    - ha egyszerű forintszámlám (Maestro) van hogyan tudom megvenni? Nem vagyok képben, tuképpen olyan nagy gamer sem vagyok, csak hát a C64 nosztalgia...
    - 25/5 Mbps VDSL netem van 25ms pinggel a google-ra, elég lesz?
    Köszönöm a figyelmet!

Új hozzászólás Aktív témák