Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz betyarr #18632 üzenetére

    - Fuel Scoop-olható csillagok kezdőbetűinek a listája: OBAFGKM Ez nagyon fontos, mivel nem lehet minden csillagból tankolni! Hosszabb útvonalaknál, amikor betervezel csillagokból való tankolást, mindenképpen nyisd meg a Galaxy map/View fülön a Stars listát. Itt csak a fenti kezdőbetűvel rendelkezőcsillagokat jelöld be, és a mapon látni fogod, hogy tudsz-e tankolni az útvonaladon.
    - Maga a tankolás egyszerű. Addig közelítesz a csillaghoz, amíg automatikusan bekapcsol a Fuel Scoop. Közben folyamatosan figyelni kell a hőmérsékletet és eltávolodni, ha már kezd túlmelegedni a hajó. Itt egy bemutató videó a tankolásról. Annyival egészíteném ki, hogy én nem szoktam megállni tankolás közeb, hanem lassan de folyamatosan a csillag körül repülök. Csak annyira közelítem meg, hogy jó sebességgel töltsön, utána felveszek egy körpályát, ezáltal nagyon lassan melegszik fel a hajó.
    - A tankolási időnek több összetevője van:
    1.Fuel Scoop nagysága, minősége
    2.Csillagtól való távolság
    3.Az üzemanyag tartály nagysága (pl. plusz tank modullal értelem szerűen tovább tart a tankolás)

    (#18636) ergepard
    Ahogy írták a srácok, eleinte viszonylag gyorsan megy a ranklépés. Persze a 2000 CR még itt is kevés önmagában. Jelenleg még nem mutatja a játék a különböző rankok százalékos állásást, de a Horizons-al már ez is bekerül a játékba.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák