Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rtitusz

    őstag

    válasz Phobion #11342 üzenetére

    Közelebb a galaxis magjához, ha a galaktukus sík alá sűllyedsz kb. 1000 fényévvel, akkor kiterjedt neutroncsillag mezőkkel találkozni. Még nem olyan sűrűek mint a központban, de arra jó, hogy benne utazva kellemes pézmagot szedjen fel az ember. Ahol vagyok, ott a csillagok 5-25 fényév távolságra vannak egymástól, így szépen manuálisan mindig csak a következőt kijelölve szépen tudok úgy haladni, hogy csak neutron csillagokat érintek. (Üzemanyagra figyelni kell, és időben keresni tankolásra alkalmas csillagot.)

    Ha leadod az adatot csak akkor fog megjelenni a neved az általad felfedezett dolgokon. Első felfedezésért +50% bónusz jár. Persze lehet olyan, hogy amit te felfedezetlennek hiszel, azt már valaki szkennelte csak még nem ért vissza a cuvilizációba, de előbb adja le az adatot és ő kapja a bónuszt, meg a nevét az objektumra.

    Mindegy melyik frakciónál adod le, mindenki megkapja az infót. Fizetni ugyan úgy fizet az összes. Én mikir hazaérek az első szembejövő állomáson le fogok szállni, nem érdekel kié, nem fogom kockáztatni, hogy kiszedjenek SC-ből sok milliónyi felfedezési adattal a hajón, mivel nincs fegyverzetem se. Az eladott adat ugyan úgy növelte anno a fő frakcióval kialakult reputációdat, mint a kereskedés, vagy a bounty hunting. Mivel mindenkivel Allied vagyok, így ez hidegen hagy.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák