- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Elég nagy sz*rba vagyok úgy érzem.
Feltettem a játékot (CE). Profilom volt már, a Journey's-t végig is játszottam. A játék indítását követően bejelenkeztem az Online prilba, majd rámentem a letölthető tartalmakra. Átlinkelt a netes oldalra, ott beírtam a Stone és a Dragon Armor kódot, mindkettőre kiírta, hogy minden rendben (be voltam jelentkezve az oldalon). Viszont a játékban azóta sem jelent meg semmi a "Letölthető tartalmaknál".
Karaktert mégnem indítottam, mert egyelőre nem igazán értem. Ráadásul a honlapon találtam valahol egy rész, ahol ott volt, hogy letölthetem (volt mellette Download link) a Dragon Armort a ME2-höz, de az még meg sincs... és már azt sem tudom, hogy hol volt.
Nem igazából nem értem, hogy mit kellene csinálnom. Valószínűleg én bénáztam el valamit, ha valaki esetleg tud, legyen oly jó, és segítsen, ha még lehet.
Szóval nem töltött le semmit, nem csinált semmit. A játékot többször újraindítottam, ki/be jelentekztem.
Ha valaki azt meg tudja mondani, hogy hol lehet megnézni a Social Network-ön, hogy eddig "mit aktiváltam", az is nagy segítség lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest