Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mana86

    tag

    Sziasztok!

    Segítséget szeretnék kérni, hátha találkozott már valaki az alábbi problémával. Szeretném megúszni a teljes visszaállítást, úgy értem adatok lementését egy másik helyre, HDD-k újra formázását majd minden config újbóli beállítását.

    Adott egy DNS 320L (A1) Transmission(1.01), Plex és sshd(3.0) addonokkal. Transmissiont hivatalos oldalról, Plexet az ukrán oldalról szedtem, utóbbiból az utolsó free verzió van fent. A sztorihoz hozzá tartozik, hogy az előző nas szerencsére még garis időszakban letérdelt (szétégett benne a memória) és ki lett cserélve. Én ha jól emlékszem semmit nem csináltam csak áttettem a két HDD-t és ment minden tovább a beállítások importálása után. Szerencsére ebből volt backup. Nem tudom pontosan, hogy az alábbi hibák mióta jelentkeznek, de lehet pont a csere óta.

    Szóval a hibajelenségek az alábbiak.
    sshd addon azért van fent, hogy winSCP-ből tudjam tallózni és kezelni a NAS-on lévő rendszer fileokat, de egyszerűen nem lép be a megadott felhasználóval. Az addon leírásában benne van, hogy root felhasználónév és üresen hagyott jelszóval tudsz belépni. Ez egyszer már tuti sikerült, talán mikor még az előző NAS-nál próbáltam a kezdetekkor.
    Transmission addon-nál nem látok olyat, hogy config csak olyan van, hogy launch. Próbáltam lefrissíteni az ukrán addonos oldalról az 1.11 -es verzióra, de ezzel sem jelenik meg, ráadásul minden torrentem elveszett (erre számítottam, de ssh híján nem tudtam backup-ot csinálni), de be sem tudok lépni mert authentikációt kér. :DD Visszaraktam a gyári 1.01-est, ezzel már legalább megy.
    Plex kb. egy éve nem tölti be a filmekhez tartozó tartalmakat. Sem borító, sem leírás, sem semmi. Manuálisan kell minden filmhez borítót beállítanom url alapján, hogy legalább valahogy kinézzen. A keresésnél néha megtalálja a filmet, de hiába nyomok rá, egyszerűen semmit sem hajlandó letölteni róla.

    Van valakinek ötlete a teljes rendszer visszaállítás és HDD formázáson kívül?

Új hozzászólás Aktív témák