Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piedon

    tag

    válasz ifamester #2383 üzenetére

    A mechanikai munkákat az egyik kollégám csinálta, én csak mint jó "fővállakozó" kiadtam alvállalkozónak a munkát :DDD, mert a mechanikai munkákhoz suta vagyok, inkább az elektronika és a programozás a szakterületem.

    Most jelenleg befelé fúj a ventilátor és 12V-ról jár szakaszosan, mert egy külön script állítgatja a sebességet. 47 fokos rendszerhőmérsékletnél kapcsol be alacsony fokozatra és 39-nél kapcsol ki, a merevlemezek hőmérsékletét nem is kell figyelnem, mert 40 fokot el sem érik. Így kb. 10 percet megy a venti és 10 percet áll, ami nem tetszik nekem, főleg, hogy 12V-ról járatva elég nagy a szélzaj és olyan mintha egy slag végére rosszul raktad volna fel a locsolófejet, mert orrán-száján dől kifelé a levegő a dobozból. Túlságosan sok a befújt levegő és nem tud hol távozni rendesen, mivel a doboz sarkainál elég apró nyílások vannak, ezért ezen még dolgoznom kell. Lehet, hogy sokkal jobban járok, ha megfordítom a ventit.

    Hétfőn felkerül rá a te általad használt ventilátor, csak ahhoz alakítani kell felfogatáson, amint fent lesz akkor megírom mi a tapasztalat azzal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák