Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabó Batman

    csendes tag

    Sziasztok,

    A gigabites netet mindenképp beköttetnénk hamarosan, és az okos csomagos ajánlat miatt felmerült, hogy esetleg kérnénk a tévét is. Ez abban az esetben lenne érdekes, ha a külföldi műsoroknál elérhető lenne az eredeti nyelv, esetleg felirat is. Sem telefonon, sem az ügyfélszolgálaton történt személyes látogatáskor nem tudtunk erről használható információt összeszedni.

    Az egyik ügyintéző nem hallott róla, hogy lenne ilyen szolgáltatás, a másik szerint tuti van, de hogy melyik csatornákon/műsorokon/nyelveken, arról már ő sem tudott semmit. Utánajárást és másnap reggeli visszahívást ígértek a témában, de így két hét csend után úgy gondolom, ideje, hogy én magam folytassam a felderítést :(

    Tudtok esetleg egy linket a digis honlapra, ahol elérhetők az idevágó infók? Nem ma láttam először internetet, de én nem találtam ilyesmit. Ha ilyen anyag nem is létezik, akkor az itteni felhasználók tapasztalatára hadd kérdezzek rá. Hogy van ez nálatok? Megy ez? Nem megy? Csak az HBO-n? Vagy ott sem? Látom, hogy itt a topikban valakinek ez megy, valakinek az. Függ ez a dolog a szolgáltatási területtől vagy attól, hogy kinek milyen csomagja van?

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák