Hirdetés

Aktív témák

  • CooLM@$TeR

    tag

    válasz FehérHolló #3643 üzenetére

    Bármit bemásolhatsz privát cimén, mivel azonnal tiltottalak, gondolod a fórumos beszólagatásaid és minősithetetlen stilusod és okoskodásod után még privát beszélgetést is folytatni szeretnék veled ...

    "Másrészt azzal, hogy átmentem privátba, szerény utalást tettem rá, hogy a kettőnk "beszélgetése" rohadtul nem érdekel itt senki mást, és ott kéne folytatni. Sajnálom, hogy ez neked még nem esett le."

    Ezt nevezed beszélgetésnek, hogy mindenbe belemagyarázol miközben messze nem vagy tisztában úgy kb. semmivel sem?

    Másoknak javaslod a google használatát, de kb. annyit sem sikerült megtalálnod, hogy az RMAH licitdij az valós pénzes lesz és kb. 100 hsz alatt sikerült téged erről meggyőzni tucatnyi forráslink után?

    Ott van a belemagyarázásod, olvasd végig egyszer normálisan, jah hogy te nem is tudod milyen beszélgetés zajlott, amibe belekotnyeleskedtél?

    A szerverek közötti itemtradet is benézted, aztán utána hosszasan magyarázgattad, hogy te mit akartál kihozni belőle. Azt is kétségbe vontad, hogy a Blizzardnak miért nem indokolt saját tárgyak kirakása az RMAH-ba, és amikor három érvet is hoztam akkor csak úgy átugrottad a témát.

    Veled nem lehet értelmes beszélgetést folytatni, csak úgy hozzáértés nélkül beszólgatsz és baromi nagy mellénnyel azt hiszed, hogy értesz valamihez mikor már az alapvető dolgokban is tévedsz, utána meg az összes kinos részt átugrod és inkább magyarázkodsz.

    Innentől végleg ignorállak, és se itt a fórumon, se privátban, se e-mailben vagy akármilyen módon nem vagyok kiváncsi rád (remélem sikerül végre felfognod), a hozzád hasonló unatkozó és kötekedő gyerekekre nem vagyok kiváncsi.

Aktív témák