Hirdetés

Aktív témák

  • CooLM@$TeR

    tag

    válasz wikings2 #3205 üzenetére

    Konkrétan '96-óta Diablozok, és a második részben ami volt az mindennek nevezhető, csak értelmes PvP-nek nem. Az, hogy Hell ACT 1-ben ment a PvP és ráfogja valaki, hogy ebből ki lehet hozni FFA-t az igazából nonszensz. Másrészt ha valamit PvP-nek lehetett nevezni D2-ben, akkor az a Duel volt, aminek megvoltak az iratlan szabályai. Persze többen is üthettétek egymást ha ahhoz volt kedvetek, de az csak bohóckodás volt nem igazi FFA, a PvP magában hordoz egy minimális kompetitivre való hajlamot, ami lássuk be nem nagyon volt benne.

    A körökre osztott rendszert vették ki és helyettesitették DM-el, de sehol nem olvastam hogy ez FFA lenne mert a TDM-nek sokkal több értelme van szvsz, logikusabb is.

    szerk.:

    A körökre osztott rendszer amúgy a hosszabb cooldownoknál bukott meg alapból, mivel minden körben resetelni kellett a CD-ket, igy elég lenne betenni 3-4 nukeot aztán elsütni az összeset, vagy belehal mindenki esetleg mi húzzuk a rövidebbet, de akkor jön a köv kör és újra meg lehet próbáln. Igy viszont TDM-nél ha meghalunk pár sec és mehet is a respawn, szóval tudja folyamatosan számolni tovább a CD-ket, nem lehet csak nukeokra épiteni.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák