Hirdetés

Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz radi8tor #26724 üzenetére

    Nem láttam a kérdésed, ezért nem válaszolta, túl sok a hsz..

    Amúgy abszolút spekuláció az egész, szóval semmire nem alapozom. Vaterás és ebay-es goldselleres árakra alapoztam nagyjából. Ezt viszont tudni kell, hogy csak a kínálati piac, ebből max közelítőleg látni, hogy valójában mennyi az árfolyam, mennyiért veszik is meg. Ehhez folyamatosan kéne figyelni a záródó aukciókat. Plusz hozzávettem, hogy az RMAH bevezetésével rengetegen kezdenek arany eladásba, így is nagyon telítve van a piac. A gem-es goldsink is eltűnt (Avagy ami csökkentené az játékban lévő aranyat). Jelenleg ebay,vatera, hivatalos oldalak szerintem nincsenek olyan túlzottan sokak, akik feketén adják az aranyat. Viszont ha több millió játékosnak elérhető, akkor már igen csak megváltozik a helyzet.
    Ne legyen igazam, de a 10 euróról leeshet nagyon alacsonyra, akár 3-4 eura is előbb utóbb. Viszont az a durva, hogy a 400 ft-os segédmunkás magyar órabérhez viszonyítva, még így is jobban megérheti farmolni. Ekkor viszont mégtöbben kezdenek farmolni, ami botrányosan lecsökkentheti az árakat. Tényleg az a mák, hogy nincsenek itt a csóró orosz diákok, meg a 24 órát dolgozó kínaiak.

    Ezen kívül arra leszek kíváncsi, ha a piac ténylegesen brutál mód megtelik cuccokkal (mert ez még semmi) akkor a közepes cuccok bagóért mennek majd. Ez viszont azt is eredményezheti, hogy egy karaktert sokszorta könnyebb lesz AH-ból felöltöztetni fillérekért, mintha magatalál karakterrel tolnám. A ritkább cuccokból is olyan sok lesz egy idő után, hogy olcsón megvehetőek. Goldsink oké, hogy van, de gear sink? A tárgyak nem tűnnek el, max pihennek. Mindent az az arány fog meghatározni, hogy mennyi új játékos kezd új karaktert.

    Na meg a kiegészítő/content patch is felkavarja az állóvizet :)

Aktív témák