- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLacc
senior tag
Ezeket (CMOS reset stb...) felejtsd el, egy ilyen gépnél (p2-p3-nál még talán ment)...
Ezt rendesen szét kell szedni, és a security chipet kell berhelni hozzá, nem egyszerű, én is csak képen láttam.20e alatt nem fogod megúszni...
[Szerkesztve] -
david->off
tag
basszus...ez ilyen komoly? :S azt hittem lefuttatok valamit, vagy újrateszem ezt-azt...stb. asztali gépen pl. kikapom az ellemet az alaplapról, vagy ha az nem, akkor; mellette a jumpert átteszem-> elindítom a gépet-> leállítom->visszateszem és már nincs is jelszó onnantól... de akkor a notebook izgalamsabb ezek szerint...
ESETLEG MÁSNAK VALAMI ÖTLET A BIOS JELSZAVÁNAK TÖRLÉSÉRE??? -
PLacc
senior tag
Pannonnál elég jó áron adják most a D520-at!
[link]
-
PLacc
senior tag
válasz
david->off #2389 üzenetére
Ez nagy cumi.
Nem lesz olcsó kiszedni belőle a passw-t. De kicsit fura, hogy az eladó sem tudja... -
SonicV
csendes tag
Sziasztok!
Noti vásár előtt állok és eléggé szétnéztem már a piacon , Dell Inspiron 9400 mellett döntöttem ezzel a konfiggal: 17'' WXGA+ (1440x900p) UltraSharp • nVIDIA GeForce 7900GS - 256MB TurboCache, Core2-Duo T7200 (2.0GHz/4MB/667) • 1024MB DDR2 • 120GB HDD • DVD+/-RW DL, Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • HUN keyboard,3év DELL garancia*
Az lenne a kérdésem,hogy mi a véleményetek róla? Megéri? A kasztnia az ,h bírja a strapát?
Előre is THX a helpet! -
brasil
senior tag
válasz
DarnaiT #2391 üzenetére
na jah
páratlan én is szeretem nagyon. én azért nem a nagyobb kijelzőt választottam mert csak natív felbontásban az igazi a tft. össze sem hasonlítható.és 1920x1600nál már elpusztul a gs
ott már a gtx is éppen elég, azzal még most lehet a játszani. talán ha 8as sorozat is kompatibilis lesz, veszek majd mégegy ilyent, sajnos most anyagi okok miatt kell megválnom tőle
esetleg egy pótakksit hozzá féláron? -
DarnaiT
csendes tag
Hát gyerekek nagy brutál ez a gép. Próbából feltettem a Carbont, s 1600xXXXX-en, maximum beállításokkal kipróbáltam. Még így is viszi.
-
S.Feri
őstag
válasz
david->off #2386 üzenetére
Milyen gép pontosan? Everesttel meg tudod nézni milyen Bios van rajta. Melyik verzió, ez lenne a lényeg.
-
david->off
tag
áhhhh!!!!
már széjjelvág ez a noti... a BIOS le van titkosítva, vagy is jelszóval van védve a módosításoktól. mi a teendő ha se én se a gép előző tulaja nem tudja a jelszót?
-
Mayday001
csendes tag
Wxga és Wuxga között a 9400 sorozatnál nagy a különbség a kettö között?érdemes olyanra kicserélni esetleg?jatékra hasznalom csak szinte.még nem láttam Wuxga-t...
-
DarnaiT
csendes tag
Na emberek,
megkaptam a gépet, paraméterei:9400-es, 7200/1x1024/7900GS/WUXGA+, nagyon szuper, bár még nem volt sok időm rá. -
trogyi
csendes tag
Sziasztok! Nemtudom,hogy jó helyen járok e? Egy kis segítség kellene.Juniusban vásároltam egy Latitude 120L típusú laptopot,és szeretnék rajta biost frrisíteni,de valami miatt nem engedi a rendszer.Mi lehet a hiba oka,és érdemes-e frissíteni?Előre is köszi.
[Szerkesztve] -
S.Feri
őstag
válasz
david->off #2376 üzenetére
kisújjamból kellett volna kiszívni, hogy lövésed nincs? Tényleg segítő szándékom volt. F2 és írja a biosban : enabled or disabled vagy vmi ilyesmi.
-
Wacko
csendes tag
válasz
szereba #2374 üzenetére
Hali!
A Dell garancia érdekes téma. Engem a notebook.hu ügyfélszolgálatán tájékoztattak ezzel kapcsolatban, ahol is a következőket tudtam meg: a 3 éves garanciához nem lehet garanciabővítést vásárolni, ráadásul a 3 év sem igazából 3 év, hanem 1 teljes, valamint 2 év alkatrész, mely utóbbinál a javítás költségét már fizetni kell. (Így azért az a 3 év gari sem fest olyan jól.)
Még valami: vásárlás után jó ha szervizben leellenőrizteted a gépet (vagy a Dell webes útmutatása alapján te magad leellenőrzöd), hogy nem a tűzveszélyes Sony aksi van-e benne (mint ismeretes a Dell a közelmúltban többmillió! akkut rendelt vissza). -
Mayday001
csendes tag
Vga cserében kitudna segiteni ?7900GTX-re
-
david->off
tag
-
szereba
csendes tag
Hi!
Valaki nem tudja, hogy a teljeskörű garancia kiterjesztése a +2 évre mennyibe kerül? (és hogy a vásárlástól számított mennyi időn belül kell megvenni a gépre)
Köszi! -
S.Feri
őstag
válasz
david->off #2366 üzenetére
Biosban írja, bemégy a Biosba és átállítod, ha nincs jól beállítva. Illetve találsz visszább néhány hozzászólással linket ventiszabályzó progira is, illetve a speedsteppet is lehet állítani van vmi progi. Néz szét a tuning értelmesen topikban is, ott is találsz, az ASUS csinálta egyébként.
-
brasil
senior tag
gondoltam beszólok hátha: lenne egy eladó 9400, cherrywood quicksnap 9000es szériához, pótakksi.egyben vagy külön...piacon megtaláltok...
-
PLacc
senior tag
válasz
david->off #2366 üzenetére
a support.dell.com oldalról először is frissíts egy BIOS-t (legfrissebbet tedd fel).
Egyébként kis fordulaton szinte állandóan fog menni a vent... -
david->off
tag
szijasztok! dell notitáska JÓSÁG! (nekem is az van
és nagyon jól védi a lapost)
nah de van ám nekem egy kérdésem; hogy lehet beállítani azt a speed step-et? vagy mi az egyáltalán, egy progi, vagy valami biosos izé? valaki tud nekem segíteni, mert ha jól sejtem nekem folyamatosan megy a ventillátorom?
(Gép: dell latitude d610 /1,7 centrino dothan/) -
blaswork
tag
bocs h ide csak a márka összekapcsolja a 2 dolgot:
dell noti taska, vadizsir, 14''os géphez olcson elkélne.
ha érdekel privben irj
thx -
Julot
aktív tag
válasz
Laurent #2358 üzenetére
Sziasztok!
Az iránt érdeklődnék, hogy a 17'' WXGA+(1440x900p) UltraSharp kijelző tükrözödő (kontrasztosabb) vagy tükröződésmentes? Sajnos nem láttam még ilyen lcd.-ket, és mivel a nevéből ''ultraéles''.-re tudok következtetni, nem vagyok biztos a dolgomban.
Előre is köszönöm!
Julot -
Laurent
csendes tag
Nah emberek...Megvettem az első Dell-emet. Remélem 1 jó darabig nem kell másikat vegyek, mert igencsak kiköltekeztem rá. A szóban forgó darab egy inspiron 9400-as egy igazi ékszer. bár annak kétségtelenül nagy, de nagyon tetszik a design-ja. ati 1400-es 256 mb hyperrmem-es, 1024 ddr2vel egy 1,87 core duo-s centrinoval 2mb cache-el és egy 80as hddvel. első tapasztalatok: nem is olyan nehéz, mint amijennek képzeltem. az aksi állitólag a 2-2és fél órát birja. én most fogom harmadjára formázni. (az üzletben azt mondták 3x13 órát kell, én ez alapján is járok el). én kaptam rá valamiféle windows-t, de azt már le is szedtem. újraparticionáltam a merevlemezt. bár csak 3 napja van meg de az eddigiek alapján elégedett vagyok, de nem szeretnék semmit elkiabálni. bár a táskámba amibe terveztem, nem fér bele mellé a töltő is, úgyhogy egy nagyobbacska után kell nézzek,deh...
köszönöm mindenkinek aki segitett dönteni anno. -
nortol
senior tag
tapasztalatom szerint szinte csak az előre telepített xp-s rendszereken megy rendesen a media direct funkció.
bár valahol olvastam, hogy van valami media direct repair program a dell honlapján, de mivel nekem még nem volt rá szükségem, így pontosan nem tudom a helyét.
rá kellene keresni. -
nortol
senior tag
őszintén szólva, akkor ne is csodálkozz, hogy nem működik a media direct gomb
és akkor már ugyanitt megemlíteném, hogy eladnám az inspiron 6400-ben volt memóriámat, mert van helyette egy 1 gigás már. a gépben csak 3 hetet dolgozott.
előre is bocs, hogy itt is terjesztem, de jön a karácsony, és sürgős lenne ...
''
eladó memória, ddr2, 512 MB, 533 Mhz
Infineon 64T64020HDL3.7A 512 MB DDR2-533 DDR2 SDRAM (5-4-4-12 @ 266 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz)
10.000 Ft az ára.
Privátban jelezz, ha érdekel.
''
székesfehérváriak előnyben a posta kirekesztése miatt ...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest