Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Qru #84015 üzenetére

    Ha azonos beszerzés, kor, használat, széria, akkor a kimúlás is nagyjából egyszerre történhet, hacsak nem gyári hibás az egyik.
    Persze, ha egyszerre múlt ki, akkor lehet, annak egyéb hw-elem a felelőse.

    Hallottam már mindent: Raid5 tömbből 2 disk hasalt el és letérdelt a rendszer, mások áramszünetet említettek.
    Sokan elégedetlenkednek a történtek miatt, dehát kis pénz, kis foci. Legalább volt használható friss backup és vissza tudták tolni az éterbe. Kíváncsi vagyok, hány magyar vállalkozás van így felkészülve egy hasonló esetre. Dinamikus honlapokra gondolok, ahol a tartalom rendszeresen újul meg, bővül, nem egy mosógépszerelő statikus oldalára.
    Azért akárhogy is, de a lapcsalád az ország legprominensebb IT szakoldalaként van promótálva, a szellemi tőkéből nem is kéne hiányt szenvedni. Inkább az anyagi források a szűkösek. Lezso ideje véges és nincs pénz plusz emberek idejét megvásárolni, ahogyan a géppark fejlesztésére is korlátozott erőforrások állnak rendelkezésre.
    Az meg, hogy nem eszik, nem alszik? Maszlagnak, mártírkodásnak jó, de csak azok szemében, akik nem látják be, hogy az ilyen dolgok a munka minőségének rovására mennek.

    Saint_: két eset lehetséges: nem eladni akarja, csak árulni, vagy ingyen adja. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák