Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izee

    senior tag

    válasz DeFranco #57373 üzenetére

    Fallout 1 nem olyan, mint a Prince of Persia 1, amire 60 perced van. Erre 150, ha ügyes vagy, még több napod van, bár asszem 24 perc alatt letelik egy nap (ha nem vagy párbeszédablakban vagy utazó módban térképen). Lesz még egy bónusz küldetés időkorlát nélkül, melynek jutalma 1-1 befejező videó. Egy intro és két történet lezáró videó van + a képes történetmesélés a tetteid függvényében.

    Nagyon jó sztorija van. Régen volt már, hogy először találkoztam vele. Azt se tudtam, hogy létezik rpg műfaj, szóval nekem csak akciójáték volt. Úgy kezdtem, hogy kipróbáltam milyen erős vagyok egy egész falu ellen. Halva született ötlet volt. :D A játék közepére eljutottam odáig, hogy ha nem értem az angol dialógusokat, akkor nem tudom, merre tovább. Addig a karakter tápolása sok mindenért kárpótolt. A játék és a kisszótár lapozgatása gyakorlatilag megtanított angolul.

    És még annyi, hogy nem tudtam befejezni a játékot segítség nélkül. El is árulom, hogy NAGY ritkán nagy jelentőségű helyeken szükséged lesz kötélre (rope), máshol dinamitra/bombára.

    A Fallout 2-ben mindenből többet kapunk, és kicsit gördülékenyebb a játékmechanika. (Restoration project, bugjavítás letölthetők) A törzsi kezdetbe kicsit sem tudom beleélni magam, de ha elhagytam a szülőfalumat, onnantól OK. Ezúttal 14+3(+extrák) helyszín van. (Első részben "csak" 10) A Raider barlang, a Sierra Army Depot és a Vault 13 csak dialógusok útján fedhető fel. Nagyon jó játék volt, de a még több történetszál miatt kihagytam Broken hills-t és gyakorlatilag az NCR-t.
    Nagy különbség, hogy mindenképp lesz BOSS fight, míg az első részt először úgy vittem végig, hogy a Master létezéséről sem tudtam (kivéve dialógusok), mert nem találtam meg!

    Kezdőknek merem javasolni a 6+/10 intelligence-t és 10/10 agility-t csak azért, hogy pörgősebben menjenek a dolgok.

    Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

Új hozzászólás Aktív témák