Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz sketchifun #108890 üzenetére

    Egyébként szerintem így szebben hangzik. - evvel vitatkoznék. :D

    CoolBoy323: ha ennyi bosszúságot okoz, nem megérné sajátot vinni? Én is beviszem, pedig én nem heti 2-3 alkalommal látom hasznát, hanem 2-3 havonta. Persze csak ezért ne vegyél.
    Nekem ritka normális főnököm van szerint, simán viszem neki a blokkot ásványvízről, papírzsepiről is és fizeti, ilyeneken nem cicózik. A csavarbehajtót is csak azért viszem be néha, mert kisebb nyűg, mint a műhelyből embert, szerszámot átkérni. Meglátta a csavarbehajtóm, tán kértem át egyet? Mondtam, hogy sajátom és ennyiben is hagyta. Simán lehetett volna a cégé is és hát sajna a szerszámlopások mindennaposak sajna a külső helyszínek miatt.

    Mercutio_: igen, amiért anno körmöst kaptam, ma szabályos. :( Volt egy magyar szakos bölcsész barátnőm, ő magyarázta nekem a nyelv tanult definícióját. Valami olyasmi, hogy a használt nyelv a helyes. Ezt követte le a legújabb helyesírási szabályzat és a süksükölés kellően kitartó lesz, szabályossá válik az is.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák