Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Neck

    veterán

    Black Friday tapasztalatok:

    Miskolc, Szentpéter kapui Tesco Extra:
    6-ra értünk oda, utánunk már szép tömeg gyűlt össze a raktárnál. Én az első sorban álltam, amikor 8-kor kijelentették, hogy másik raktárkapun jön be az áru. Egymást taposva indult meg a tömeg a másik raktárkapu felé. Én előre küzdöttem magam - eközben 1-2 TV látszott a levegőben, tömeghisztéria környékén volt az állapot. 2 rendőrnek kellett rendet csinálnia, de amikor kitolták az árut, aki kapja marja alapon mindenki szedte kifelé az LG TV-ket - mindnekinek az kellett, nyilván :D

    Én szereztem egyet, a fejem fölé emelve jöttem kifelé. Eközben, a csapatom aknamunkát végezve tök máshol állt, ahol szintén toltak be árut, és kényelmesen összegyűjtötték, amire szükség volt - még nekem is még 1 LG TV-t :D Mivel két LG TV-t is "szereztünk", az egyik kedves arra járó vásárlónak adtam az én nehezen megszerzett példányomat. Mondanom sem kell, hálálkodott rendesen.

    Zsákmány:
    1 LG 43-as TV
    1 Blaupunkt 32-es TV anyóséknak
    1 Botmixer
    1 Doogee teló
    :C

    Miközben a tömegben álltam, az eMag is nyitott, onnan a Sharp mikrót szerettem volna megvenni, viszont az eMag nálam elásta magát - még tegnap létrehoztam a profilom a mobil appban, a szállítási címet is megcsináltam, a mikrót elraktam a kedvencekbe, stb - erre amikor rányomok, azt írta, nem jó a telefonszám.
    Átírtam másik formátumra - nem jó.
    Harmadik formátum - nem jó.
    Közben cimborám az eredeti telószám formátumot beírva rendelte a cuccokat.
    Visszaírtam az elsőt - elfogyott a mikró.

    Ennyit az eMagról. De nem érdekel, a Tesco jól sikerült, várakozásaim ellenére.

    Egyébként nagyon sok embernél láttam LG TV-t, szóval szerintem elég sokat hozhattak - 30 v 40db-ot biztosan, szóval elég sok embernek jutott, kevés csalódott embert láttam, :R TESCO

    [ Szerkesztve ]

    An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Új hozzászólás Aktív témák