Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz HSM #135630 üzenetére

    Ennyi kérem, ilyen árazással igazi (i) mágnes.
    Pardon igazából az ára.
    Már várom a gyakori kérdéseken, hogy milyen RTX konfiggal lehet már jól becsajozni. Elképzeltem azt a teljesen életszerű jelenetet, hogy a bárban, étteremben, a stégen vagy a csónakban, hanyag eleganciával előveszel a zsebedből egy 2080-at.

    és már buknak is rá a csajok... meg a halak...
    A kis hableány is RTX 2070-et venne, bár... a haja vörös.... az uszonya meg zöld... na akkor most mi van... lehet neki EK blokkos RTX kell.

    Igazából nekem csak ez a brutális lehúzás nem tetszik, meg hogy meg akarják etetni sokakkal hogy a raytracing itt van megérkezett, pedig jó minőségben max a filmipar veri a fenekét örömében a földhöz, mert ha nem is 30+ FPS-re de a CPU-nál és minden eddiginél lényegesen gyorsabban tudnak majd valóban jó minőségű sugárkövetéssel dolgozni, míg játékoknál ugyanúgy alkalmazni kell a korábbi megoldásokat, hiszen sokkal nagyobb a vevőkör és nem egy konkrét célpiacon kell elpattintani a kártyát.
    Persze lehet VFX artistként egy RTX felérne egy multiorgazmussal, vagy csak kevesebbet lehetne kávézni 2 render között (meg töredék annyit kellene setupolni, hogy raytracing-hez hasonló legyen a végeredmény).

    Szóval most ez az AMD-s üresjárat az NV pártiaknak tábornak sem jó :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák