Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    válasz Def26 #2015 üzenetére

    Én eddig úgy vettem le, hogy PC-n kicsit másképp fog kinézni a felállás. Az APU-k felváltják a CPU-kat, elszámolgatják a fizikát meg egyéb olyan dolgokat, amiket muszáj oda-vissza dobálni a GPU-CPU közt, a VGA-k pedig számolgatják majd a grafikát tovább.

    Szóval, ha jól értem nevezhetnénk az APU-kat ACPU-nak is, csak előbbi szebben mutat. Nem tudom mennyire kivehető a gondolatmenetem, főképp, mert több részt töröltem szerkesztgetés közben. :)

    (#2014) pockhome:A Radeonokban 3 generáción keresztül volt benne ugyanaz a tesszellátor, mint a X360-ban és mind a 3 generációban csak feleslegesen foglalta a helyet...

    Attól, hogy ők gyártják a konzolba a hardvert, nem lesz magától értetődő, hogy a PC-s verzióban bármilyen előnyük is származna belőle. Ezért kell erősen nyomulniuk most.

    (#2017) Godlike79: Szvsz a BF4 multi a haverokról szól majd, nem a játékról. Ahogy a BF3 is. Számomra ezért nem annyira könnyű a döntés a PS4 és PC közt. Plusz nem szívesen fizetném ki évente egy játék árát azért, hogy legyen értelme még egy játék áráért megvennem majd a BF4-hez a multi DLC csomagot (ha lesz).

    (#2021): Konzolon is van API. Amennyit ott nyersz, visszaszerezheted PC-n azzal, hogy erősebb hardverre ugrasz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák