Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz madgie #29851 üzenetére

    Ezt a hasalást non-stop én sem fogom soha megérteni, de nem vagyunk egyformák.

    Azt azért tegyük hozzá, hogy a játékban alig van szerepe a csipa kasztnak. Lehetne, de vagy a spot-ra kellene több pontot dobnia vagy nem tudom, mert így mindenki az 500-700m és e feletti headshot-ra hajt, mert az milyen sok pont, az meg le van szarva, hogy közben elvérzik a csapat a harcmezőn.
    Gratula az összes így gondolkodó csipásnak, hogy kiveszi a részét a csapatmunkából. :F
    Igazi noob brigád. Grand Bazar TDM-en is a háztetőkről lövöldöznek aztán amig én összelövök rusholva 25-10 stat-ot addig egy jobb csipás csinál a csapatának 10-3...LoL

    Ha lenne 3 profibb csipás 20-30 főből, az bőven elég lenne, de van, hogy az arány majdnem 50-50%.
    Ehhez a játékhoz ész kell és logika, ami a játékosok 80% nincs meg. Nesze neked csapatjáték. Ezért van, hogy egy kicsit összeszokottabb brigád oda-vissza pofánver mindenkit, mert nagy a kontraszt. Vannak a dilettáns hülyék, meg vannak egy kevés % aki a csapatmunkára épít. Köztes réteg nincs.

    Kevés időm lesz decemberben játszani, de eddig ahol fent voltam, rendre szar körökben vettem részt. Egyre több a virgonckodó csíter is, a klánommal voltunk tegnap egy szerón ahol mindkét oldalon a "leader" csíter volt. Mi csak azért győztünk, mert a mi oldalunkobn levő csíter kódja jobban működött, vagy gyakorlottabb csaló volt.
    Cheater wars... :(((

    Szar úgy ahogy van.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák