Hirdetés

Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz BandiHUN #24275 üzenetére

    Hát..Ezt nagyon rosszul gondolod. :(((
    Eleve ott kezdődik, hogy egymásra csatlakozunk. Ha bent vagyunk, az esetek többségében már nincs lehetőség ide-oda ugrálni a csapatok között, és az adminnak kellene intézkednie az ügyben. Pl. tegnap engem másik oldalra dobott véletlenül...Lett volna lehetőségem átmenni a többiekhez, de nem mentem. Ennyit erről.
    A hsz-edből süt az irígység, és ha azért mész fel multizni, hogy csili-vili legyen a stat, és ne lőjjenek le, akkor keress egy olyan szervert ahol király lehetsz. :U Ne engem küldözgess el a publikról, mert én eddig bármelyik végén is voltam a fasznak, a csapatmunkámra nem lehetett panasz, és nem sírtam, pedig nem egyszer 0.8 k/d fejeztem be a kört ha szar volt a csaptom. Az megint más ha 300 tikettel megy az egyik oldal órákon keresztül...itt kellene az adminnak közbeavatkozni.
    A TS nagy felszereltség mondhatom. :F Akkora, hogy te is installálhatod, és azzal vakerolsz akivel akarsz.
    Előny? Van amikor az. A klánommal igen gyakran van hogy nem is vagyunk fent TS-en. Mégis tudjuk mi a feladat. Ehhez nem kell TS. :U
    Meg kell tanulni játszani, és nem csak kempelve a frag-re menni...Erről szól a BF3.
    Ha neked ez jön le, amit írtál, akkor rövid időn belül le fogod tenni a BF3-mat, mert minden szerón lesznek nálad sokkal jobbak.
    Én is normal player vagyok. Ha lelőnek, meghalok úgy, ahogy bárki a játékban. :U
    Hülyeségeket beszélsz folyamatosan, és meggyőződésből. :U

    (#24280) Cybertrone

    Körökön kersztül több 100 tickettel vertük a másik oldalt. :U Lehet egy átlag csapat megverne minket, de körökön kersztül a több 100 ticket bárhogy nézzük sok. Nem tudom milyenek az átlag játékosok, és nálad mi számít átlagosnak, de nálunk mindenki a feladatra koncentrál és nem a k/d-re, de ettől még bárhova megyünk fel 5-6-an ritka amikor nem nyerünk. De legyünk átlagos játékosok. Ahogy érzed. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Aktív témák