Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Riccsiz_h #17376 üzenetére

    OTP rosszul kezeli a kártyás fizetéseket, az első "érdeklődést" hogy van -e annyi pénz hogy a vásárlás teljesüljön vásárlásnak veszi és zárolja a pénzt, visszaigazolja persze, ezután jön a tényleges vásárlás a kártyára és ezt könyveli és szintén zárolja.
    Próbálom már itt a kollégáknak elmagyarázni hogy amikor nem a PayPal egyenleg a pénzforrás akkor a PayPal csak egy "drót" a Banggood és a bank közt, annyit csinál hogy az e-mail címhez kapcsolt bankkártyára irányítja az üzlet fizetési kéréseit.
    Úgy hogy mese hogy náluk lenne gond, mert nem lehet a technológiai folyamatban részükről nincs duplázás. Mert akkor az lenen természetes hogy mindenkinél jelenkezik, nem csak azoknál akik valamilyen módon az OTP-hez kapcsolódnak. Ha PayPal fizetési kliens a pénzeket OTP számlára mozgatja akkor is igaz lehet.
    De akkor is előfordulhat ilyen, ha kereskedő PayPal fizetési kliense nem jól van beállítva.
    Pont a 2 hete az amikor az OTP mókolt valamit, lehet hogy Banggood is, de nekem itt Erste Visa kártyával semmi duplázás nem történik, pedig vásárolok.
    Revolutnál sem biztos hogy nem náluk lett változtatás mostanában.
    De a vita elkerülése miatt előfordulhat (bár ezt nem hiszem) hogy bizonyos személyek esetén a PayPal sztereóban küldi az adatokat. :O Nekem nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák