Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Omega81

    senior tag

    Sziasztok!

    Fiam gépébe vettünk egy Sapphire HD4670 1GB PCI-E videokártyát. Újraraktuk a Windowst (XP 32 bit). Egy ideig működött minden, de aztán egyre inkább semmi. Ezt betudtam annak, hogy a Catalyst- ot nem normálisan raktam fel. Ma megint újraraktuk a gépet, XP, SP2, aztán SP3. Microsoft.NEt 2.0 keretrendszer, aztán mivel a 3.5 nem ment fel, amit a gép kiírt, Microsoft Installer 3, majd jött a keretrendszer 3.5, és utána a legfrissebb Catalyst (ami ma is fent van az AMD oldalán, 4670- hez). Természetesen minden telepítés után a gépet újraindítottam. A Catalyst Control Center rendben működött.
    Felrakta a Call Of Duty 4- et (legális természetesen), valami XFire- el is nyomul ezt nem tudom mi.
    Játszott egy órát, majd fekete képernyő, és kidobta az asztalra. ccc.exe alkalmazáshiba, nem sikerül elindítani. Azóta ugyanez a hibaüzenet minden számítógép újraindításkor. A Catalyst Centert nem tudom elindítani.
    Bár újra megjelent az Xfire- ben a COD4, játszik is vele, de várható hogy kidobja megint.

    Az OK, hogy ennyit kell szívni az "Ati" driverekkel, anno megszoktam, de mi a manó lehet most ez? Valakinek, ötlete, megoldást tudtok mondani?

    Másik, azt tudom, hogy a tápegysége nem izmos (valami nem Codegen de nem is márkás 300W), de ezt ne írjátok, nem hinném hogy ilyet okozna.

    Várom a sürgős tanácsokat, előre is köszi! :R

    Omega

    értékelt üzletek: 42+ 0-

Új hozzászólás Aktív témák