Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RuSSY

    csendes tag

    Helló
    Egy Gigabyte Radeon GV-R785OC-2GD HD7850 2GB GDDR5- el lenne problémám, hátha tud valaki segíteni Menet közben megállt a gép, kb. 1 óra használat után kikapcsolt, valószínű a chieftec 550-es tápom védelme miatt.
    Vártam 10mp-t bekapcsoltam pukkanás és büdös kondi szag, utána nem indul, csak picit 2mp megpörgeti a ventiket aztán semmi nem pörög fel.
    Kivettem tápra gyanakodtam, de a videokártya volt büdös alaplapi videóval 3 napja tökéletesen megy a gép, tehát nem táp
    Megnéztem a kártyát én nem látok rajta kívülről semmit pedig többször is átnéztem nagyítóval, leszedtem a ventilátort is.Láttam már elfüstölt dolgokat, de sem a kondik sem semmilyen alkatrészen nem látom hogy kinyílt volna, vagy bármilyen fekete folt lenne, csak ha megszagolom érzem rajta a szagot (legerősebben hátul a hdmi kimenetnél, de ott sincs égésnyom), illetve 3 nap után szaga sincs, nem látszik rajta semmi.
    Nem tudom mi pukkanhatott, de a videokártyán semmi nyoma az tuti, viszont jó lenne ha sikerülne megtalálni a pukkanás okát, lehet a kártya, de erre utaló nyomot nem látok nem tudom mi lehet.
    A kérdésem, mi lehet a baja, illetve hogy ha mégis valami nem jó és nincs rajta égés nyom, mert nincs az tuti, akkor ez garanciális e, valaki tapasztalt e már ilyet.
    A pukkanás biztos nem a tápban volt azt megszagoltam azonnal és semmi, büdös nélkül is pukkanhat el kondi?

Új hozzászólás Aktív témák