Hirdetés

Aktív témák

  • Halfer

    tag

    Sziasztok! Remelem a topik profiljaba illik a kerdesem.

    Ma egy restart utan Windows 8 Pro x64 os-em (ami eredeti dreamsparkos) telepitett valami frissitest, ujraindulasa utan pedig az OS toltese kozben elkekhalalozik. Ujraindul, toltes kozben kiirja a Preparing Automatic Recovery uzenetet majd par perc elteltevel ismet kekhalal es reset. A megoldasi otleteim sajnos hiaba valok voltak:

    - Recovery mode elvileg mar nem F8 hanem shift+F8 de egyaltalan nem reagal ra, hanem elkezdi betolteni az os-t aminek persze kekhalal a vege
    - A kekhalal csupan annyit kozol velem kedvesen, hogy a gepem problemaba futott de nyugodjak meg ok ujrainditjak a rendszert. Koszi!
    - Win8 telepito lemez: nyomjak egy billentyut hogy dvdtol bootoljon, nyomok, de ugyanugy az os-t kezdi tolteni egeszen a kekhalalig

    Kifutottam az otletekbol, hogy mikepprn deritsem ki esetleg hw vagy sw hibarol van-e szo. Win7 lemezzel nrm probalkoztam meg muvel ugy sem tud nekem rendszervisszaallitast csinalni Win8-on, format pedig kizart mert kellenek az adataim a vinyorol. Mellesleg ha Win8at srm bootol akkor mast sem fog.

    Szerviz elott jo lenne par tanacsot kapni, hogy mit probalhatnek meg meg vag egyaltalan milyen hibara gyanakodjak. Koszi elore is!

Aktív témák