Hirdetés

Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    Sziasztok. Nemrég (1 hete) vettem egy új notebookot, viszont szerintem hülye.
    Alapból freedos volt rajta, felraktam rá a win7-t, ment is tökéletesen, egyszer csak mindenféle ok (és extra kihasználtság nélkül) kifagyott. Miután ez másodszorra is előfordult raktam új windowst, hátha az a para. Az újjal is szarakodik.
    Játék közben skype meg utorrent minden, pörög a gép, semmi baja, semmi akadás, tökéletesen megy.
    Alap 5% cpu használat mellett, fut egy msn meg egy skype, és oknélkül kifagy, de olyan módon, hogy egér mozog, ctrl+alt+del-re nem reagál, semmire sem, aztán olyan fél perc múlva minden amit nyomtam megtörténik (felugrik az intéző ablak, becsukja az msnt, stb).
    Futtattam egy memtest-et, mert memóriaproblémára gyanakodtam, de semmi baja.
    Mi lehet az oka ennek? Vagy csak valami csoda folytán mind a két windows szarakszik??

    Más:
    mivel ez életem első notebookja így lehet, hogy hülye kérdések , de nekem mégis feltűnt asztali után:
    -ha kikapcsolom a monitort fn+f7-el, akkor nem kapcsolódik ki, csak leveszi ilyen pár % fényerőre, mert lehet még látni nagyon halványan ami a képernyőn van, egérmozgást is (a nagyon halvány azt takarja, hogy kvára kell néznem közelről :D) ez normális?
    -ha berakok egy dvd-t akkor ilyen nagyon hülye hangot ad ki, eddig ilyet nem hallottam, de tökéletesen megy, így ez csak az én paranoiám szerintem.

    Bocsi ha faszságokat kérdezek, csak tényleg nem vágom, ha sima asztali lenne nem fosnék ennyit, de drága kis gép, és nem akarok laptop nélkül maradni 2 hétig míg szervízelik. Ha valaki tud segítsen pls.

    Ja ... a gép pedig ő lenne [link]

    Innen is rendeltem. Válaszokat előre is köszi :) :R

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Aktív témák