Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt. Persze szokás szerint csak bonyodalmak után győz az igazság és érkezik el a happy end.

  • Computex 2024: Mini-ITX alaplapokat vár a Fractal két új háza

    ph Az álló elrendezésű Mood és a továbbfejlesztett Era 2 a kis méretű, elegáns PC-t építők számára lehet opció.

  • Ilyen lesz a CMF Phone 1

    ma Intenzív narancs színben és extra lehetőségeket kínáló hátlappal várható a Nothing almárkájának első modellje.

Aktív témák

  • domi007

    őstag

    Udv Mindenek,

    Egy egyetemrol kuldtek egy donorgepet azzal a cimszoval, hogy nem kell amr nekik. A gep egy HP nw8240-es, ATI V5000-es videokartyaval, de a kijelzoja sajna telejsen torott es hasznalhatatlan.
    Ugy gondoltam rakotom egy kulso monitorra, aztan elek vele boldogan sokaig, am furcsasagokat produkal. Azzal, hogy a rajtalevo Windows XP majd 6 eves meg tudnek elni, am indulaskor a gep nem mindig ad kepet. Konkretan: amikor kedve van akkor ad, es neha nagyon nincs kedve. A BIOS-t frissitettem (kifogtam tegnap egy szerencses pillanatot amikor bebootolt a Windows, es gyorsan belottem a legfrissebb, gyari HP BIOS-t).
    A gondot nem okozhatja a Windows, mert mar a BIOS splash-t sem rakja ki a kulso kepernyore. Megprobaltam az Fn+F4 gombot nyomgodni (ez kuldi ki elmeletben a kulso kepernyore a jelet), de nem mukodott...

    Megprobaltam, hogy kivettem az elemet egy percre, visszatettem (kozben nem volt bedugva az 220ba), de ez sem segitett....illetve msot pl. elindult, de ezelott vagy 3szor eljatszotam a ki-be folyamatot, de nem ment.
    Egyaltalan amikor nem ad kepet, akkor ilyen furcsa allapotban van: azonnal kikapcsol a kikapcsolo gomb hatasara (ha bootolna a windows, akkor legalabb 3 mp-ig kell ugye ratehenekdni), folyamatosan maximalis sebeseggel jaratja a ventilatort...kicsit olyan, mintha a BIOS elott beszorult volna a "felporgetem a ventit maxra, es utana kirakom a BIOS splasht, majd indulok" allapotba.

    Bocs a hosszu postert, remelem valakinek van otlete,
    DOMy

    u.i.: szetszedni nem tudom, mert specialis csavarhuzot (koszi HP Business szeria) igenyel

    "̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik

Aktív témák