Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Prime110

    aktív tag

    válasz CSorBA #5934 üzenetére

    "...egy feltehetőleg nem tiszta..." - bocsánat, de ezen azért felnevettem, of korz, hogy nem tiszta! :)
    Na, de komolyra fordítva ez HW-hibának tűnik erősen, lévén egy jól beállított iGO ilyen random hibát nem generál.
    WayteQ-re kizárólag a Sygic-térkép vásárolható hivatalos úton, bár most pont nem látom a webáruházukban, szóval azzal szerelt verziót lehet venni, mert a HW nem feltétlen rossz és mint céleszköz megállja a helyét. Egy okos-telefont kizárólag mondjuk navigációra használni - szerintem - marhaság, bár nekem is volt egy olyan tervem, hogy egy 1 magos kis trágya Alcatel-t kibelezek szoftveresen és kizárólag a Waze / iGO / HERE használatra megtartom és bele egy feltöltőkártyás számot, ha ég a ház akkor legyen és mind a két saját telefonom mondjuk bekrepál (vagy a Waze miatt úgyis kell).
    De egyelőre nem győztem meg magam, hogy a céleszközt (egy JÓ céleszköz, ami mondjuk ott indul, hogy Garmin bár nekem inkább a Becker a szívem csücske) egy egymagos Alcatel nem fog kiváltani már csak a kijelzője méretéből adódóan sem...
    Itt szoktuk javasolni az LM utótagú Garmin, vagy LMU utótagú Beckert bármelyiket, ami belefér. A Garmin időről időre előrukkol egy jó akcióval, ez most éppen a 42LM vagy az 54LM, ami nagyon kedvező áron kínál élettartam frissítéses készüléket olyan minőségben, hogy apósod mondjuk évente 2x fog felhívni amiatt, hogy frissíts neki térképet, de HW-hiba miatt - szinte - kizárt.
    Üdv,

Új hozzászólás Aktív témák