Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz Imii #5324 üzenetére

    Nem osztom az álláspontodat. Sztem pont akkor van értelme a Tab -nak, ha nem hobbi szinten kell a navi. Egy Tabot is lehet célhardverként haszálni. Kicsit át kell hangolni a működését, optimalizálni a feladatra. Valamint nem kell a navi mellé n+1 alkalmazást telepíteni, futtatni és akkor stabil lesz a navi. A műhódvevője valóban gyengébb, mint egy PNA -é, de épp ezért ez a hardverelem nem szükséges. Legyen benne egy jó Bluetooth modul. Akkor lehet használni külső vevőt, ami legalább olyan profi is lehet, mint egy PNA -é. Miért tartom jobbnak a Tabot?
    1. Egy normális Tab nagyságrendekkel erősebb, mint egy PNA. Ez gyorsabb tervezést/áttervezést jelent, de ami ennél sokkal fontosabb, hogy gördülékenyebb megjelenítést. Ez a különbség térképmozgatásnál, nagyításnál szembeötlő.
    2. Nagyobb fényerőre képes, mint egy PNA. Sokat számít, amikor oldalról, hátulról rásüt a nap a navira.
    3. Jobb minőségű a kijelző. Tisztább, kontrasztosabb a megjelenítés, de ami ennél is lényegesebb, hogy kapacitív a kijelző. A Primo pl. támogatja a multitouch nagyítást. Nem mindegy, hogy a zoomot kell bökdösni, vagy csak széthúzni az ujjainkat a kijelzőn (na, pl. ehhez kell az erősebb hardver).
    A tapasztalataim onnan származnak, hogy egymás alá raktam a CNS GlobeHD -mat és a múmia SGS2 -met. Mindkettőn futott a navi. Zongorázni lehetett a különbséget a megjelenítésben és a kezelhetőségében. Az SGS2 -nél pedig egy korszerű Tab csak jobb lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák