Hirdetés

Aktív témák

  • Sanyix

    őstag

    Van egy asus m3a lapom, két hónapos akkor össze lett rakva a gép, gyári amd hűtő, semmi gond a felrakásnál, jól is működött, nem is lehet rosszul felrakni, van gyakorlatom is benne. Szombat hajnalban (amikor nem ment a gép) egy csattanásra ébredtem, ami ahogy reggel mikor bekapcsoltam a gépet, kiderült, a procihűtő volt, a lap lefógókeretének egy nagy darabjával együtt... Egyszerűen kitört, mert idióták találták ki az egészet, és ezzel együtt ügyes módon fos műanyagot használtak az alaplapon legnagyobb fizikai igénybevételű alkatrészre (mert az 50 forintos fémdarab ami helyett műanyagot használnak olyan rohadtul megdobta volna a lap árát).

    A kérdés az az, hogy érdemes-e garival bepróbálkozni cserével, vagy semmi esély mert fizikai sérülés (egyébként melyik idióta barom szervezet találta ki ez a fizikai sérülésre nem vonatkozik szabályt?), és vegyek egy új keretet és cseréljem ki? Kérem válaszoljon aki biztosan tudja.

    És jól gondolom hogy nem is lehet kapni fém lefogó keretet csak műanyagot? (csak mert úgy túl egyszerű és biztonságos lenne).

    [ Szerkesztve ]

    szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

Aktív témák