Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Timer #30295 üzenetére

    Nem működő "urbexes" cucc meg általában őrzött és nem értik. Hektikus is tud lenni, persze lehet kalózkodni, mint itt a Népszigeten, vagy időnként kidodnak, mint mávos/honvédséges területekről. Abban ilyen rizikó van, ha meló és számít a projektnél, hogy biztosra menj.

    A nem értik az tényleg, mert volt aminél kaptam engedélyt 10+FA áron, de maga az őr is meglepődött, mondván nem szokták ezt csak úgy... Máshova meg senki nem jutott be soha, havernak meg ingyen is sikerült. Bár Neked hely kell, ha projekt vagy filmforgatás van, akkor egyszerűbb, Almásfüzitőn nem nagyon értette az ajtónálló, hogy minket ilyen érdekel, azért próbálkoztunk, csak magyarázta, hogy nincs itt semmi, meg ez nem látnivaló, meg nem játék, blábláblá, pfúdefárasztó volt az arc, alig tudtam megmenekülni pedig az első "nem"-ből is értettük.

    Csak akad ott is hasonló ehhez:

    Bár itt szoptam vele, mikor megkerestem pár hasonlót, kellett volna 4-5 órára erre mondják, hogy jahh, 15ezer/ óra, de minimum bérlési idő 72 óra, áááááááá. És nem tudom melyik gépem kedvencei közt vannak az ilyenek gyűjtőcsoportja, mert ezer éve nem használtam, de meg lesz.

Új hozzászólás Aktív témák