Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz borat26 #7687 üzenetére

    Ejj, kicsúsztam az 5 percből na de:

    Középkonzol alatt én nem vinném a testkábelt elvégre ott lesz felette a fejegység és minden kábele és pont az a cél, hogy elkerülje.

    Ja és ne úgy állj, hozzá, hogy kábeltakarékos mert rca kábelt úgy is 5 métereset adnak hangszórókábelből is jobbat érdemes venni normális átmérővel és abból meg az egész autóra pár ezer forintból meg is van neked meg pláne ha csak az anyós alatt lesz az erősítő és a két első ajtóban lesz csak hangszóró.

    RCA és hangszóró vezetékeket nem kell messzire rakni egymástól csak a tápkábelnek nem szabad a közelben lennie vagy ha pl keresztezni kell akkor derékszögben, hogy ne zavarjon be. (Ja igen, javítottad csak most tűnt fel :) )

    AGU biztosítékot 80A-ig szoktak használni, ANL-t pedig 80A felett, más eltérés nincs. Az akkutól max 30 centire érdemes elhelyezni a biztosítékot és ajánlott jobbfajta házzal ellátottat venni, hogy ne ázzon be. Vagy van még a mini ANL az is 20 és 80A között van mint az AGU na ott semmi eltérés nincs csak máshogy néz ki és kész.

    Hertz 165-ből csak egy változat van a gyártó szerint [link] lehet csak elírás a boltokban.

    [ Szerkesztve ]

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák